BrainLit -valaistus­setti

Setti-ratkaisumme tuo biosentrisen valon tietylle alueelle. Ne sisältävät käyttäjille räätälöityjä valo reseptejä. Lisäksi setit ovat helposti laajennettavissa ja helppo asentaa.

ASK
Huonekohtainen valaistussetti

Neuvottelu­huoneisiin

Huonekohtainen setti tarjoavaa käyttäjilleen vuorokausi rytmiä tukevan valaistuksen. Lisäksi se tarjoavaa huoneessa oleville ihmisille visuaalisesti täydellisen valoympäristön. Setillä saavutat tasapainoisen kirkkauden ja miellyttävän valodynamiikan ilman muita valonlähteitä.

SAGA
Pöytäkohtainen valaistussetti

Neuvottelu­pöytiin

Pöytäkohtaisella setillä voit luoda vuorokausirytmiä tukevan valaistuksen tiettyyn tilaan huoneessa. Tällöin sinulla on enemmän joustavuutta suunnitella visuaalista valoympäristöä koko huoneelle, esimerkiksi yhdistääksesi setin muiden valonlähteiden kanssa. Pöytäsarjat voivat siten siis muodostaa myös pienemmän osan kokonaisesta valosuunnittelusta.

Etusivu » BrainLit -valaistussetit

Kuinka se toimii?

Settien valoreseptit varmistavat, että saat oikean valon oikeaan aikaan, joka tukee vuorokausirytmiäsi. Yleensä tämä tarkoittaa korkeampaa vaikutusta ennen lounasta ja alhaisempaa vaikutusta lähestyessäsi nukkumaanmenoaikaa. Valoresepti ohjaa valoa vaihtelemaan asteittain ja huomaamattomasti päivän aikana intensiteetissä ja värin ulkonäössä, jotta se havaitaan päivänvalon vaihteluksi. Se tarjoaa sopivan vuorokausivaikutuksen oikeaan aikaan; parantaen vireyttä päivällä ja hyvää unen laatua öisin.

BrainLit - Ask Huonekohtainen valaistussetti neuvotteluhuoneisiin
BrainLit - Saga Pöytäkohtainen toimistotiloihin
BrainLit - Saga Pöytäkohtainen valaistussetti neuvotteluhuoneisiin
BrainLit - Saga Pöytäkohtainen valaistussetti

Etsitkö apua asennukseen?

Katso asennusohjeet BrainLitin kansainväliseltä sivustolta.