Brainlit hyvinvointivalaistus Parempien päivien valaisija

Etusivu » Tuotteet

BrainLit -hyvinvointivalo väsymyksen torjuntaan

Vietämme tänä päivänä enemmän aikaa sisätiloissa kuin koskaan ja näemme vähemmän päivänvaloa kuin biologisesti tarvitsemme. BrainLit:n BioCentric Lighting ™ -järjestelmä stimuloi kortisolin aktivointihormonin luonnollista tuotantoa päivän aikana jäljittelemällä päivänvalon vaihtelua sisätiloissa. Se parantaa vireystilaamme, unen laatua, tuottavuutta ja jopa immuniteettia.

BrainLit Alven logo

Henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja palautumisen tueksi

BrainLit Alven -hyvinvointivalo sopii erilaisiin tiloihin. Esimerkiksi urheilutilojen, työpisteiden tai kotikonttorin varustaminen BrainLit Alven -valaisimilla on helppo ja nopea tapa tuoda hyvinvointivalo osaksi sisätiloja. Henkilökohtainen BrainLit Alven -hyvinvointivalo auttaa torjumaan väsymystä päivän aikana ja rauhoittumaan sen päätteeksi.

BrainLit Elven logo

Yksilön, tiimin ja koko organisaation tuottavuus nousuun

BrainLit Elven -ratkaisu valaisee toimistot, urheiluhallit ja julkiset tilat kuten esimerkiksi sairaalat ja terveysasemat. Kun yksilöt voivat hyvin,  tiimityö sujuu paremmin ja koko organisaatio hyötyy. BrainLit Elven -hyvinvointivalo torjuu väsymystä, parantaa viretilaa ja tukee keskittymistä ja luovuutta ja auttaa palautumaan työpäivästä tai urheilusuorituksesta.

BrainLit Uven logo

Vireystila ja turvallisuus uudelle tasolle

Brainlit UVen -ratkaisu yhdistää BrainLit Elven -hyvinvointivalon ja mikrobeja tappavan UV-C -valon yhdeksi kokonaisuudeksi joka mahdollistaa terveellisen ja turvallisen työympäristön. Se on uniikki vetovoima- ja kilpailutekijä esimerkiksi urheilutiloihin, palvelualoille ja terveydenhuoltoon henkilökunnan, potilaiden ja asiakkaiden hyvinvoinnin tueksi.

Henkilökohtainen hyvinvointivalo

Henkilökohtainen hyvinvointivalo (BioCentric Lighting ™) perustuu ihmisen fysiologian ymmärtämiseen. Valo vaikuttaa meihin kaikkiin, halusimmepa tai emme. Erityisesti pohjoisella pallonpuoliskolla pimeä vuodenaika koettelee meistä monia: Väsymys, työtehon alentuminen ja suorituksen heikentyminen ovat kaikki asioita, joihin voimme vaikuttaa paremmalla valaistuksella.

BrainLit -hyvinvointivalaistus on uniikki. Se on markkinoiden ainoa järjestelmä, joka seuraa luonnonvalon sykliä ja parantaa hyvinvointiamme tuomalla luonnonvalon sisätiloihin. Se on biologinen, henkilökohtainen ja jatkuvasti kehittyvä.

BrainLit Bio Centric Ligthing logo

Biologinen

BioCentric Lighting ™ -tekniikka hallitsee ja yhdistää fysiologiaan vaikuttavia valon parametreja (aallonpituus, intensiteetti, suunta, ajoitus ja kesto). Hyvinvointivalolla on sama positiivinen vaikutus kuin päivänvalollakin. Se täyttää biologisen valontarpeemme vuodenajasta riippumatta.

Henkilökohtainen

Eri yksilöt ja tilanteet vaativat erilaisia ratkaisuja. BioCentric Lighting ™ -muuntuu yksilöllisten tarpeiden ja tilanteen mukaan. Siihen kuuluu antureita ja algoritmipohjaisia valoreseptejä, jotka mukautuvat eri käyttäjien, ammattiryhmien ja vuorokaudenajan mukaan.

Jatkuvasti kehittyvä

Brainlit perustuu patentoituun teknologiaan ja laajaan tutkimuspohjaan. Ratkaisu kehittyy koko ajan uusimman tutkimuksen ja tieteellisen asiantuntijaryhmän oppien ja palautteen perusteella. Se takaa hyvinvointivalaistuksen jatkuvan kehityksen erilaisten käyttäjien tarpeiden ja palautteen perustella.

Vuorokausirytmi

BrainLit vähentää väsymystä, parantaa vireystilaa ja tuottavuutta stimuloimalla kortisolihormonin tuotantoa. Se parantaa unen laatua tasapainottamalla henkilökohtaista vuorokausirytmiä. Lisäksi päivänvalon tuominen sisätiloihin vaikuttaa moniin terveydellemme tärkeisiin fysiologisiin prosesseihin, kuten immuunijärjestelmään, aineenvaihduntaan, verenpaineeseen, sydämen sykkeeseen ja kehon lämpötilaan. Siksi käytämme siitä nimitystä hyvinvointivalo – sillä sen vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme on huomattava!

Vuorokausirytmi

Urheilu

Palautuminen ja suorituskyky uudelle tasolle

Huippu- urheilu vaatii paljon. Harjoitukset, kilpailutilanteet ja -matkat kuormittavat urheilijoita. Pienetkin parannukset palautumisessa tuovat lisäpuhtia vaativiin tilanteisiin.

Toimistot

Optimoitu hyvinvointi ja vireystila

Tämän päivän nopeatempoinen työelämä on asiantuntijoiden pelikenttä. Yritykset kilpailevat huippuosaajista, joiden varaan menestys rakentuu. Parhaat osaajat hakeutuvat organisaatioihin, joissa kulttuuri ja työskentelyolosuhteet on viritetty hyvinvoinnin tueksi.

Terveydenhuolto

Henkilökunnan ja potilaiden hyvinvoinnin tueksi

Hoitotyö vaatii nopeutta, tarkkuutta ja empatiaa. Aikataulupaineet ja työtehtävien moninaisuus tekevät työstä äärimmäisen vaativaa. Laadukas ja turvallinen hoito liittyy kykyyn ennakoida potilaiden tarpeita ja tarkkuutta, joka takaa potilasturvallisuuden..

Urheilu

PALAUTUMINEN JA SUORITUSKYKY KESKIÖSSÄ

BrainLit -hyvinvointivalaistus vauhdittaa yksilöt ja tiimit huippusuoritukseen, tuo lisäpuhtia vaativiin tilanteisiin ja varmistaa urheilijan turvallisuuden ja hyvinvoinnin.

Urheilijan huippusuoritus on monen asian summa. Harjoittelun, ravinnon, unen ja palautumisen optimointi vaatii osaamista ja sitoutumista. Valaistus on osa tätä menestysreseptiä. Investointi valaistukseen voi tuoda merkittäviä tulosparannuksia ilman lisäponnistelua. BrainLit -hyvinvointivalaistus on voittajajoukkueiden valinta. Se on käytössä Jokereiden harjoittelutiloissa ja pukuhuoneissa ja Vierumäen harjoitus ja opetustiloissa.

Toimistot

OPTIMOITU VIRETILA JA HYVINVOINTI EDELLÄ

BrainLit -hyvinvointivalaistus on vetovoimatekijä, jolla saadaan parhaat tekijät houkuteltua ja pidettyä organisaatioissa. Erilaiset ratkaisut mahdollistavat henkilökohtaisen suorituskyvyn ja vireyden optimoinnin niin kotikonttorilla kuin toimistollakin.

Työelämä on muuttunut pysyvästi. Huippuasiantuntijat ja huipputiimit vaativat joustavia työtiloja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin. Luovuus, tehokkuus ja tuottavuus kulkevat käsi kädessä. Yksilöiden hyvinvointi on työnantajan salainen ase ja tuottavuuden avain.

Terveydenhuolto

HYVINVOINNIN JA TURVALLISUUDEN TAKEEKSI

Hoitotyön asiantuntijat työskentelevät usein paineistetussa työympäristössä. Asiakkaan kohtaaminen ja työn tuottavuus ovat vaativa yhtälö. Valon merkitys työntekijöiden, asiakkaiden ja potilaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin on merkittävä.

Brainlit:n hyvinvointia edistävä valaistus auttaa sujuvoittamaan hoitotyötä. Kun hyvinvoivat työntekijät kohtaavat hyväntuuliset potilaat päivät sujuvat paremmin. Positiivinen asenne parantaa osaltaan potilasturvallisuuta ja työhyvinvointia kun sairaspoissaolot vähenevät.

Väsymys? BrainLit? Hyvinvointi? Palautuminen?

BrainLit -hyvinvointivalaistus on uudenlainen valaistusratkaisu. Se ei ole älyvalo eikä kirkasvalolamppu. Sen takana on tutkittua ja patentoitua teknologiaa. Siksi kokosimme usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan. Ne kertovat lyhyesti ja ytimekkäästi mm. mikä BrainLit -hyvinvointivalaistus on, miten se vaikuttaa erilaisiin ihmisiin, mitä hyötyä siitä on ja miten ratkaisun saa. Jos emme vastanneet kysymyksiisi, otathan yhteyttä.

Kalle Söderholm

Näe ja koe BrainLit

Sovi tapaaminen tai esittelykäynti kanssamme

BrainLit -hyvinvointivalaistukseen tutustuu parhaiten kokemuksen kautta. Sen vaikutuksen voi nähdä ja kokea toimistollamme Arabiassa. Innovation Homen tiloihin toteutettu ratkaisu on Suomen ensimmäinen BrainLit -hyvinvointivalaistu työympäristö.

Toimistojen lisäksi BrainLit -hyvinvointivalaistusratkaisu löytyy Vierumäen harjoitus- ja opetustiloista, Jokereiden, Tapparan ja Ilveksen harjoitushalleista, pukuhuoneista ja Helsingborgin sairaalasta. Suomessa ratkaisu on käytössä useissa toimistoissa: Innovation Home, Villa Idman, Fiskars, Neste Oil ja Lumene ovat edelläkävijöitä, jotka ovat ottaneet BrainLit -ratkaisut käyttöön toimistoissa.

Luotettava kumppaniverkosto

BrainLit toimii Suomessa yhteistyössä luotettavien kumppaneiden kanssa. Asennuksesta ja huollosta vastaa 4business. Yhteistyö varmistaa sen, että asiakkaamme saavat tarpeisiinsa räätälöidyt BrainLit -ratkaisut käyttövalmiina - helposti ja nopeasti. Kumppaneidemme avulla varmistamme yksilöllisen toteutuksen kaikkiin käyttökohteisiin.

4business Logo