Brainlit hyvinvointivalaistus yhteistyö on voimaa

Etusivu » Kumppanit

Asiakaskokemus on meille kunnia-asia

BrainLit toimii Suomessa yhdessä kumppaneiden kanssa. Muun muossa asennustyöitä ja huollosta vastaa 4business, moderniin toimistoteknologiaan ja toimitilahankkeiden suunnitteluun sekä toteutukseen erikoistunut asiantuntijayritys.

Yhteistyössä BrainLit ja 4business tarjoavat saumattoman kokonaisuuden, joka tekee asiakkaiden elämästä helppoa ja vaivatonta. BrainLit -hyvinvointivalaistus nivoutuu osaksi 4businessin ratkaisuvalikoimaa. Yhdessä yritykset tuovat kirjaimellisesti valoa pimeyteen ja auttavat suomalaisia yrityksiä taistelussa paremman työelämän ja tuottavuuden puolesta. Samanlainen arvopohja, ja toisiaan täydentävät portfoliot tekevät kumppaneista ekosysteemin, jossa jokainen kumppani on asiakkaan asialla. Yhdessä yritykset edistävät työhyvinvointia, parantavat tuottavuutta ja nivoutuvat osaksi voittajajoukkueiden ja huipputiimien arkea.

4business logo

4business – Älykäs tila on kilpailuetu

BrainLit:n asennus ja huoltokumppani 4business on moderniin toimistoteknologiaan ja toimitilahankkeiden suunnitteluun sekä toteutukseen erikoistunut asiantuntijayritys. BrainLit ja 4business tekevät yhteistyötä hyvinvointivalon saumattoman toimituksen, asennuksen ja toimivuuden varmistamiseksi. Yhteistyö tukee 4business:n missiota, joka on nostaa asiakaskohtaamiset uudelle tasolle älykkäästi kuvan, äänen ja valon avulla. Siksi BrainLit -hyvinvointivalo sopii saumattomasti 4businessin ratkaisuportfolioon. Se on uniikki hyvinvointivalo vailla vertaa ja sellaisena se tuo valaistukseen täysin uudenlaisen innovatiivisen lisän joka sopii saumattomasti osaksi älykkäitä esitystekniikka- etäneuvottelu-, tilanvaraus- ja sensorointiratkaisuja.

4business syntyi halusta helpottaa työelämän haasteita ja tukea tavoitteita älykkään teknologian avulla. Sen palveluvalikoima keskittyy toimitilojen automatisointiin ja toimivaan esitystekniikkaan, joilla voidaan tuoda merkittävää lisäarvoa niin asiakaskohtaamisiin kuin talon sisäisiin palavereihin kuvan, äänen ja valon avulla. Myös 4business panostaa asiakkaidensa todellisten tarpeiden ja työkulttuurin erityispiirteiden tunnistamiseen. Laajan ratkaisuportfolion avulla 4business toteuttaa niin suuret kuin pienemmätkin toimitilahankkeet ja muutostyöt, ja tarjoaa huolenpitoa elinkaaripalveluiden muodossa tehden asiakkaan elämästä helppoa, vaivatonta ja sujuvaa.

Kalle Söderholm

Näe ja koe BrainLit

Sovi tapaaminen tai esittelykäynti kanssamme

BrainLit -hyvinvointivalaistukseen tutustuu parhaiten kokemuksen kautta. Sen vaikutuksen voi nähdä ja kokea toimistollamme Arabiassa. Innovation Homen tiloihin toteutettu ratkaisu on Suomen ensimmäinen BrainLit -hyvinvointivalaistu työympäristö.

Toimistojen lisäksi BrainLit -hyvinvointivalaistusratkaisu löytyy Vierumäen harjoitus- ja opetustiloista, Jokereiden, Tapparan ja Ilveksen harjoitushalleista, pukuhuoneista ja Helsingborgin sairaalasta. Suomessa ratkaisu on käytössä useissa toimistoissa: Innovation Home, Villa Idman, Fiskars, Neste Oil ja Lumene ovat edelläkävijöitä, jotka ovat ottaneet BrainLit -ratkaisut käyttöön toimistoissa.