BrainLit hyvinvointivalaistus: Voittajien valinta

Etusivu » Kohteet » Urheilu

Kuntoilijoille ja huippu-urheilijoille

BrainLit hyvinvointivalon hyödyt kuntoilijoilla ja huippu-urheilijoille ja tiimeille ovat huomattavat. Kuntoilijoiden päivät täyttyvät työstä, omista ja usein myös lasten harrastuksista. Huippu-urheilijoiden arki on harjoittelua ja kilpailuja – mutta myös pitkiä matkoja ja aikaerosta toipumista.

Tämän päivän työolosuhteet ovat erittäin vaativat, olipa sitten kysymyksessä arjen pyörteissä seikkaileva kuntoilija tai viritetty huippu-urheilija. Harjoittelu, ruokavalio ja uni vaativat jatkuvaa huomiota ja seurantaa. BrainLit -hyvinvointivalo on uudenlainen tapa tukea huippukunnon ylläpitoa ja kehittämistä. Siinä missä esimerkiksi harjoittelu ja ruokavalio vaativat  aktiivisuutta, BrainLit toimii kuntoilijoiden ja urheilijoiden tukena huomaamattomasti.

BrainLit -hyvinvointivalo sopii valaisemaan esimerkiksi pukuhuoneita, kuntosaleja ja hoitotiloja. Se mukautuu automaattisesti tilan ja vuorokaudenajan mukaan: Harjoittelutiloissa se optimoi viretilaa. Pukuhuoneissa se valmistelee hermostoa lepoon rauhoittavalla valaistuksella.

huippu-urheilijoille

Parannus hyvinvoinnissa on kilpailuetu

Huippu-urheilussa yhdenkin %-yksikön vaihtelu suorituskyvyssä merkitsee parhaimmillaan voittoa ja huonoimmillaan tappiota. Huippu-urheilijat ja ammattilaisjoukkueet haluavat voittaa. He haluavat tarjota uskollisille faneilleen syyn tulla seuraamaan kisoja ja pelejä myös tulevaisuudessa. Harjoittelutiloihin ja pukuhuoneisiin sijoitettu BrainLit -hyvinvointivalaistus on helppo tapa nostaa urheilijoiden hyvinvointi uudelle tasolle ilman muutoksia muussa harjoitusohjelmassa. Se parantaa viretilaa hajoitustilanteissa. Sen vaikutus unen laatuun auttaa palautumaan. Yleisen hyvinvoinnin paraneminen myös vähentää loukkaantumisriskiä.

kuntoilijoille

Tehot irti treenistä

Kuntoilijoiden päivät ovat usein täynnä ohjelmaa. Brainlit -hyvinvointivalo tehostaa aamutreenaajien ja iltavirkkujen harjoittelua tuomalla päivänvalon harjoitustiloihin ja pukuhuoneisiin. Sen vaikutus tuntuu parantuneena viretilana, joka mahdollistaa laadukkaamman treenin. Harjoituksen jälkeen, erityisesti iltaisin sen vaikutus on parhaimmillaan. Pukeutumistiloihin sijoitettu hyvinvointivalo auttaa rauhoittumaan ja valmistautumaan palauttavaan uneen.

Urheilucaset

PALAUTUMINEN JA SUORITUSKYKY KESKIÖSSÄ

BrainLit -hyvinvointivalaistus vauhdittaa yksilöt ja tiimit huippusuoritukseen, tuo lisäpuhtia vaativiin tilanteisiin ja varmistaa urheilijan turvallisuuden ja hyvinvoinnin.

Urheilijan huippusuoritus on monen asian summa. Harjoittelun, ravinnon, unen ja palautumisen optimointi vaatii osaamista ja sitoutumista. Valaistus on osa tätä menestysreseptiä. Investointi valaistukseen voi tuoda merkittäviä tulosparannuksia ilman lisäponnistelua. BrainLit -hyvinvointivalaistus on voittajajoukkueiden valinta. Se on käytössä Jokereiden harjoittelutiloissa ja pukuhuoneissa ja Vierumäen harjoitus ja opetustiloissa. Ratkaisu toimii: Urheilijat, valmentajat ja huoltajat ovat vakuuttuneet tuloksista.

Toimistot

Optimoitu hyvinvointi ja vireystila

Tämän päivän nopeatempoinen työelämä on asiantuntijoiden pelikenttä. Yritykset kilpailevat huippuosaajista, joiden varaan menestys rakentuu. Parhaat osaajat hakeutuvat organisaatioihin, joissa kulttuuri ja työskentelyolosuhteet on viritetty hyvinvoinnin tueksi.

Terveydenhuolto

Henkilökunnan ja potilaiden hyvinvoinnin tueksi

Hoitotyö vaatii nopeutta, tarkkuutta ja empatiaa. Aikataulupaineet ja työtehtävien moninaisuus tekevät työstä äärimmäisen vaativaa. Laadukas ja turvallinen hoito liittyy kykyyn ennakoida potilaiden tarpeita ja tarkkuutta, joka takaa potilasturvallisuuden..

Väsymys? BrainLit? Hyvinvointi? Palautuminen?

BrainLit -hyvinvointivalaistus on uudenlainen valaistusratkaisu. Se ei ole älyvalo eikä kirkasvalolamppu. Sen takana on tutkittua ja patentoitua teknologiaa. Siksi kokosimme usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan. Ne kertovat lyhyesti ja ytimekkäästi mm. mikä BrainLit -hyvinvointivalaistus on, miten se vaikuttaa erilaisiin ihmisiin, mitä hyötyä siitä on ja miten ratkaisun saa. Jos emme vastanneet kysymyksiisi, otathan yhteyttä.

Kalle Söderholm

Näe ja koe BrainLit

Sovi tapaaminen tai esittelykäynti kanssamme

BrainLit -hyvinvointivalaistukseen tutustuu parhaiten kokemuksen kautta. Sen vaikutuksen voi nähdä ja kokea toimistollamme Arabiassa. Innovation Homen tiloihin toteutettu ratkaisu on Suomen ensimmäinen BrainLit -hyvinvointivalaistu työympäristö.

Toimistojen lisäksi BrainLit -hyvinvointivalaistusratkaisu löytyy Vierumäen harjoitus- ja opetustiloista, Jokereiden, Tapparan ja Ilveksen harjoitushalleista, pukuhuoneista ja Helsingborgin sairaalasta. Suomessa ratkaisu on käytössä useissa toimistoissa: Innovation Home, Villa Idman, Fiskars, Neste Oil ja Lumene ovat edelläkävijöitä, jotka ovat ottaneet BrainLit -ratkaisut käyttöön toimistoissa.

Luotettava kumppaniverkosto

BrainLit toimii Suomessa yhteistyössä luotettavien kumppaneiden kanssa. Asennuksesta ja huollosta vastaa 4business. Yhteistyö varmistaa sen, että asiakkaamme saavat tarpeisiinsa räätälöidyt BrainLit -ratkaisut käyttövalmiina - helposti ja nopeasti. Kumppaneidemme avulla varmistamme yksilöllisen toteutuksen kaikkiin käyttökohteisiin.

4business Logo