Ask - Huone­kohtainen valaistus­setti kokous­tiloihin

Ask huonekohtainen valaistussetti kokoustiloihin Tällä valmiilla ratkaisulla lisäät valppautta ja tuottavuutta kokousten ja työpajojen aikana luomalla biosentrisen valaistusympäristön kokoushuoneen pöydän ympärillä oleville ihmisille.

Etusivu » BrainLit -valaistussetit » Ask – Huonekohtainen valaistussetti kokoustiloihin

Biosentriset Ask-valaistuskattopaneelit ja Tyr-kohdevalot luovat täydellisen valoympäristön koko huoneeseen. Kokoustilan pöydän ympärillä istuville ihmisille tarjotaan biosentrinen valaistusympäristö.

Asenna vain valaisimet kattoon, kytke virta ja asenna langaton kytkin. Valokytkimessä käytetään energiankeräystekniikkaa, jossa valon ohjaamiseen tarvittava energia tuotetaan napin painalluksella. Ei kaapeleita, ei akkuja ja se voidaan sijoittaa minne tahansa. Setin mukana tuleva valoresepti on kehitetty ja räätälöity erityisesti toimistoympäristöön, ylläpitämään tervettä vuorokausirytmiä ja täyttämään visuaalisen valon vaatimukset.

Ask-valaistus­setti neuvottelu­tilaan

  • Valitsemasi määrä (2, 4 tai 6) Aks-kattopaneeleja ja Tyr-kohdevalaisimia (2, 4, tai 6)
  • Biosentrinen valaistuksen ohjausrasia
  • Langaton valokytkin
  • Dynaaminen valoresepti, joka on suunniteltu toimistokäyttöön

Pöytäsi koosta riippuen voit valita eri määrän valaisimia.

Valaisi­met 2 x Ask + 4 x Tyr 4 x Ask + 4 x Tyr 6 x Ask + 6 x Tyr
Pöy­dän koko Max 2 m Max 3,2 m Max 5,2 m
Tuolit Max 6 Max 10 Max 16
BCL-impak­ti pöy­dän suun­taan >350 lux mEDI / 0,41CS >400 lux mEDI / 0,43 CS >550 lux mEDI / 0,47 CS

* Rakennusstandardi WELL suosittelee vähintään 2 tunnin oleskelua päivittäin 250 LUX mEDI-valaistuksessa, jotta valaistus tukee vuorokausirytmiä.

Mikä on mEDI?

Kaksi yleisintä vuorokausimittaria, joita käytetään mittaamaan ja viestimään valon vaikutusta vuorokausirytmiin, ovat melanopic Equivalent Daylight Illuminance (m-EDI) ja Circadian Stimulus (CS). Erilaiset rakennus- ja valaistusstandardit käyttävät erilaisia mittareita valaistusvaatimuksiin. Rakennusstandardi WELL suosittelee vähintään 250 luksia m-EDI:tä vähintään 2 tunnin ajan joka päivä tukemaan vuorokausirytmiä.

Tähän settiin sisältyvät biosentriset valaisimet

Elven Ask

Ask

Ask on myydyin valaisimemme, joka on monien kokonaisasennustemme perusta. Laaja valospektri välillä 2700K-7300K luo dynaamisen valoympäristön, jossa on monia mahdollisuuksia.

Ask Ceiling Panel

PDF-tiedosto (Eng)

Elven Tyr

Tyr

Tyr on sisäänrakennettu spotti, jonka kirkkaus on hieman pienempi, jotta voimme luoda BCL-ympäristöjä, joissa on laajempi valomitta. Sitä käytetään usein korostusvalaistuksena yhdessä kirkkaampien valaisimien kanssa.

Tyr Spotlight

PDF-tiedosto (Eng)

Ask -valaistussetin ladattavat materiaalit

Esite

PDF-tiedosto (Eng)

Teknisen määritelmät

PDF-tiedosto (Eng)

Asennusohjeet

PDF-tiedosto (Eng)

Pikaopas

PDF-tiedosto (Eng)

Käyttöohjeet

PDF-tiedosto (Eng)