Pieni mutta tehokas

Etusivu » Tuotteet » BrainLit Alven

BrainLit Alven: Henkilökohtainen hyvinvointivalo 

 

BrainLit Alven -hyvinvointivalo tuo päivänvalon erilaisiin tiloihin. Se sopii useimpiin sisätiloihin: BrainLit Alven voidaan asentaa kotitoimistoihin tai osaksi laajempia toimistoratkaisuita. Alven -valaisin sopii kuntosaleille, urheilutilojen pukuhuoneisiin ja erilaisiin hoitotiloihin. Vapaasti seisova valaisin on helppo asentaa ja sen skandinaavinen muotoilu sulautuu saumattomasti osaksi erilaisia sisustusratkaisuja.

BrainLit Alven on on maailman ensimmäinen henkilökohtainen, yhdistetty, dynaaminen ja LED-valaisimella toimiva biosentrinen valaistusjärjestelmä (BioCentric Lighting ™). Sen valo on luonnollinen, päivänvaloa mukaileva. BrainLit Alven -hyvinvointivalo auttaa synkronoimaan päivänvalon tarpeesi. Pienestä koostaan huolimatta BrainLit Alven on kokonaisvaltainen ja täysverinen hyvinvointivalo, joka parantaa sen vaikutuspiiriin kuuluvien ihmisten viretilaa, auttaa tasapainottamaan vuorokausirytmiä ja näin parantaa hyvinvointia ja tuottavuutta. BrainLit Alven -hyvinvointivalon avulla pääsee helposti alkuun, ja se toimii saumattomasti osana erilaisia tiloja.

BrainLit Alven

Hyvinvointivalo asiantuntijoille ja huippuosaajille

Henkilökohtainen ja optimaalinen valaistus parantaa vireystilaa, hyvinvointia ja työtehoa. Sen avulla yksilöt voivat hyvin, oppivat nopeamin ja työskentelevät tehokkaammin. Tiiimit ja koko organisaatio hyötyvät: BrainLit Alven -hyvinvointivalo auttaa osaltaan houkuttelemaan parhaita osaajia ja lisäämään sitoutumista – eli luomaan menestyksen kulttuuria.

Hyvinvointivalo urheilijoille ja kuntoilijoille

Pukuhuoneisiin, kuntosaleille ja muihin urheilutiloihin sijoitettu BrainLit Alven -hyvinvointivalo tuo energiaa kuntoilijoille ja urheilijoille, kun sitä tarvitaan. Valo optimoi suorituskykyä ja tasapainottaa elimistöä esimerkiksi kilpailujen jälkeen. BrainLit Alven auttaa osaltaan vähentämään loukkaantumisia ja edistää huippusuorituksia tukevaa harjoittelua ja kilpailuun valmistautumista.

Hyvinvointivalo asiakkaille, potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille

BrainLit Alven -hyvinvointivalon vaikutus ulottuu henkilökuntaan ja potilaisiin. Valaisin vähentää väsymystä ja tukee parempaa unta, suurempaa valppautta ja parempaa suorituskykyä. BrainLit Alven auttaa asiakkaita ja potilaita voimaan paremmin ja henkilökuntaa suoriutumaan vaativasta työstään tarkasti, nopeasti ja välittäen.

BrainLit :Alven

Henkilökohtainen valaistusratkaisu

Brainlit Alven -hyvinvointivalo sopii urheilutiloihin, toimistoihin, kotikonttoreille ja terveydenhuolto- ja hoivatiloihin. Valaisimen asennus on helppoa ja vaivatonta. BrainLit Alven on vapaasti seisova ja kompakti ratkaisu, jossa jokainen valaisin voi toimia itsenäisesti tai laajemman järjestelmän osana.

Ratkaisu

BrainLit Alven koostuu kolmesta osasta, biosentristä valoa tuottavasta valaisimesta, mobiilisovelluksesta ja näitä tukevasta pilvipalveluista. Sen avulla on mahdollista optimoida valaistus jokaisen käyttäjän henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesti. Jos halutaan käyttää useampaa BrainLit Alven -valaisinta yhdessä, se onnistuu helppokäyttöisen hallintapaneelin avulla.

Asennus

BrainLit Alven -ratkaisu on helppo asentaa ja ottaa käyttöönon. Kokoamisen jälkeen se on valmis kytkettäväksi verkkovirtaan. Mobiilisovellus kartoittaa käyttäjän vuorokausirytmin ja arvioi valon tarpeen. Sovelluksen asentamisen jälkeen ratkaisu on valmis käytettäväksi ja osaa optimoida valaistuksen käyttäjän tarpeiden mukaisesti.

Apple Store logo
Get it on Google Play

Mukautuu vuorokaudenajan ja käyttäjän tarpeiden mukaan

BrainLit Alvenin jopa 6000 luksin valaistus mukautuu vuorokaudenajan ja käyttäjän tarpeiden mukaan. Valon vaikutus on välitön: Valaistus vaikuttaa valon piirissä oleskelevien ihmisten hormonitasapainoihin ja näin vähentää väsymyksen tunnetta, parantaa vireystilaa ja jaksamista, ja edistää hyvinvointia ja palautumista. Vaikutus tuntuu myös yöllä: Optimaalinen valaistus päiväsaikaan parantaa unen laatua tutkitusti.

Pieni koko, mutta iso vaikutus

Brainlit Alven on kokoaan suurempi ratkaisu. Se vaikuttaa yksilöiden hyvinvointiin ja parantaa osaltaan sitä käyttävien organisaatioiden tuottavuutta, innovatiivisuutta ja menestystä.

Tuottavuus ja hyvinvointi

BrainLit Alven -hyvinvointivalo lisää tuottavuutta ja hyvinvointia. Parempi henkilöstön hyvinvointi, valppaus ja viretila mahdollistaa huipputiimit ja voittajajoukkueet.

Nopeus ja helppokäyttöisyys

BrainLit Alven -hyvinvointivalo on nopea ja helppo asentaa. Hallintapaneeli ja mobiilisovellus tarjoavat näkymän käyttäjien ja järjestelmän toiminnasta.

Luotettavuus ja toimivuus

BrainLit Alven -hyvinvointivalo on luotettava. Sen toimivuus perustuu patentoituun teknologiaan. Se on modulaarinen ja skaalautuva, energiatehojas ja edullinen ylläpitää.

Henkilökohtainen kokemus

Laadukas, henkilökohtainen valo tarkoittaa päivänvalon tuomista sisätiloihin. BrainLit -hyvinvointivalon aallonpituudet ja sävyt on optimoitu käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Hyvinvointivalo auttaa tasapainottamaan vuorokausirytmiä, parantamaan unen laatua ja tekemään päivistä laadukkaampia. Valon vaikutus näkyy erityisesti parempana viretilana ja oppimiskykynä. Lisäksi biosentrinen hyvinvointivalo vahvistaa immuunipuolustusta ja hyvinvoinnin kokemusta.

Urheilu

PALAUTUMINEN JA SUORITUSKYKY KESKIÖSSÄ

BrainLit -hyvinvointivalaistus vauhdittaa yksilöt ja tiimit huippusuoritukseen, tuo lisäpuhtia vaativiin tilanteisiin ja varmistaa urheilijan turvallisuuden ja hyvinvoinnin.

Urheilijan huippusuoritus on monen asian summa. Harjoittelun, ravinnon, unen ja palautumisen optimointi vaatii osaamista ja sitoutumista. Valaistus on osa tätä menestysreseptiä. Investointi valaistukseen voi tuoda merkittäviä tulosparannuksia ilman lisäponnistelua. BrainLit -hyvinvointivalaistus on voittajajoukkueiden valinta. Se on käytössä Jokereiden harjoittelutiloissa ja pukuhuoneissa ja Vierumäen harjoitus ja opetustiloissa.

Toimistot

OPTIMOITU VIRETILA JA HYVINVOINTI EDELLÄ

BrainLit -hyvinvointivalaistus on vetovoimatekijä, jolla saadaan parhaat tekijät houkuteltua ja pidettyä organisaatioissa. Erilaiset ratkaisut mahdollistavat henkilökohtaisen suorituskyvyn ja vireyden optimoinnin niin kotikonttorilla kuin toimistollakin.

Työelämä on muuttunut pysyvästi. Huippuasiantuntijat ja huipputiimit vaativat joustavia työtiloja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin. Luovuus, tehokkuus ja tuottavuus kulkevat käsi kädessä. Yksilöiden hyvinvointi on työnantajan salainen ase ja tuottavuuden avain.

Terveydenhuolto

HYVINVOINNIN JA TURVALLISUUDEN TAKEEKSI

Hoitotyön asiantuntijat työskentelevät usein paineistetussa työympäristössä. Asiakkaan kohtaaminen ja työn tuottavuus ovat vaativa yhtälö. Valon merkitys työntekijöiden, asiakkaiden ja potilaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin on merkittävä.

Brainlit:n hyvinvointia edistävä valaistus auttaa sujuvoittamaan hoitotyötä. Kun hyvinvoivat työntekijät kohtaavat hyväntuuliset potilaat päivät sujuvat paremmin. Positiivinen asenne parantaa osaltaan potilasturvallisuuta ja työhyvinvointia kun sairaspoissaolot vähenevät.

Tutustu myös muihin ratkaisuihimme

BrainLit Elven logo

Älykäs ratkaisu palautumisen tueksi

BrainLit Elven -ratkaisu valaisee toimistot, urheiluhallit ja julkiset tilat kuten esimerkiksi sairaalat ja terveysasemat. Niissä työskentelevät ihmiset ja organisaatiot hyötyvät: BrainLit Elven torjuu väsymystä, parantaa viretilaa ja tukee keskittymistä ja luovuutta ja auttaa palautumaan työpäivästä tai urheilusuorituksesta.

BrainLit Uven logo

Vireystila ja turvallisuus uudelle tasolle

Brainlit UVen on ratkaisu, joka yhdistää BrainLit Elven -hyvinvointivalon ja mikrobeja tappavan UV-C -valon yhdeksi kokonaisuudeksi joka mahdollistaa terveellisen ja turvallisen työympäristön. Se on uniikki vetovoima- ja kilpailutekijä esimerkiksi urheilutiloihin, palvelualoille ja terveydenhuoltoon henkilökunnan, potilaiden ja asiakkaiden hyvinvoinnin tueksi.

Väsymys? BrainLit? Hyvinvointi? Palautuminen?

BrainLit -hyvinvointivalaistus on uudenlainen valaistusratkaisu. Se ei ole älyvalo eikä kirkasvalolamppu. Sen takana on tutkittua ja patentoitua teknologiaa. Siksi kokosimme usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan. Ne kertovat lyhyesti ja ytimekkäästi mm. mikä BrainLit -hyvinvointivalaistus on, miten se vaikuttaa erilaisiin ihmisiin, mitä hyötyä siitä on ja miten ratkaisun saa. Jos emme vastanneet kysymyksiisi, otathan yhteyttä.

Kalle Söderholm

Näe ja koe BrainLit

Sovi tapaaminen tai esittelykäynti kanssamme

BrainLit -hyvinvointivalaistukseen tutustuu parhaiten kokemuksen kautta. Sen vaikutuksen voi nähdä ja kokea toimistollamme Arabiassa. Innovation Homen tiloihin toteutettu ratkaisu on Suomen ensimmäinen BrainLit -hyvinvointivalaistu työympäristö.

Toimistojen lisäksi BrainLit -hyvinvointivalaistusratkaisu löytyy Vierumäen harjoitus- ja opetustiloista, Jokereiden, Tapparan ja Ilveksen harjoitushalleista, pukuhuoneista ja Helsingborgin sairaalasta. Suomessa ratkaisu on käytössä useissa toimistoissa: Innovation Home, Villa Idman, Fiskars, Neste Oil ja Lumene ovat edelläkävijöitä, jotka ovat ottaneet BrainLit -ratkaisut käyttöön toimistoissa.

Luotettava kumppaniverkosto

BrainLit toimii Suomessa yhteistyössä luotettavien kumppaneiden kanssa. Asennuksesta ja huollosta vastaa 4business. Yhteistyö varmistaa sen, että asiakkaamme saavat tarpeisiinsa räätälöidyt BrainLit -ratkaisut käyttövalmiina - helposti ja nopeasti. Kumppaneidemme avulla varmistamme yksilöllisen toteutuksen kaikkiin käyttökohteisiin.

4business Logo