BrainLit hyvinvointivalaistus: Kaikenkokoisiin toimistoihin

Etusivu » Asiakascaset » Asiakascaset Toimistot

Asiakascaset: Toimistot

Toimistot ja työtilat ovat tärkeä osa työnantajakokemusta nyt ja tulevaisuudessa. Vaativat asiantuntijat hakeutuvat yrityksiin, joissa työympäristö ja kulttuuri tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jatkuvaa oppimista. Valaistuksen merkitys korostuu erityisesti pimeänä vuodenaikana.

BrainLit -hyvinvointivalaistus auttaa houkutelemaan työntekijät takaisin toimistoihin ja pitämään vaativat asiantuntijat tyytyväisinä. Näin  se osaltaan ruokkii tiimien ja koko organisaation tuottavuutta. Toimistojen omistajan näkökulmasta investointi hyvinvointivalaistukseen maksaa itsensä takaisin nopeasti. Se auttaa erottautumaan kilpailijoista ja alentaa vuokralaisten vaihtuvuutta.

Kalle Söderholm

Näe ja koe BrainLit

Sovi tapaaminen tai esittelykäynti kanssamme

BrainLit -hyvinvointivalaistukseen tutustuu parhaiten kokemuksen kautta. Sen vaikutuksen voi nähdä ja kokea toimistollamme Arabiassa. Innovation Homen tiloihin toteutettu ratkaisu on Suomen ensimmäinen BrainLit -hyvinvointivalaistu työympäristö.

Toimistojen lisäksi BrainLit -hyvinvointivalaistusratkaisu löytyy Vierumäen harjoitus- ja opetustiloista, Jokereiden, Tapparan ja Ilveksen harjoitushalleista, pukuhuoneista ja Helsingborgin sairaalasta. Suomessa ratkaisu on käytössä useissa toimistoissa: Innovation Home, Villa Idman, Fiskars, Neste Oil ja Lumene ovat edelläkävijöitä, jotka ovat ottaneet BrainLit -ratkaisut käyttöön toimistoissa.

Luotettava kumppaniverkosto

BrainLit toimii Suomessa yhteistyössä luotettavien kumppaneiden kanssa. Asennuksesta ja huollosta vastaa 4business. Yhteistyö varmistaa sen, että asiakkaamme saavat tarpeisiinsa räätälöidyt BrainLit -ratkaisut käyttövalmiina - helposti ja nopeasti. Kumppaneidemme avulla varmistamme yksilöllisen toteutuksen kaikkiin käyttökohteisiin.

4business Logo