Innovation Home: Tulevaisuuden työympäristö

Etusivu » Asiakascaset » Toimistot » Innovation Home: Tulevaisuuden työympäristö

Innovation Home: Tulevaisuuden työympäristö

Innovation Home Arabia on Suomen ensimmäinen BrainLit -hyvinvointivalaistu toimisto. Neuvotteluhuoneeseen asennettu ratkaisu on Innovation Homen asiakkaiden käytössä päivittäin. Se toimii myös BrainLit -hyvinvointivalaistuksen demoympäristönä. Asiakaspalaute on varauksettoman myönteistä: Asiakkaat hakeutuvat valon piiriin, nyt kun tilat ovat koronan jälkeen jälleen auki ja käytettävissä. Myös vierailijat tuntevat valaistuksen vaikutuksen, BrainLit -hyvinvointivalaistun neuvotteluhuoneen käyttöaste on muita neuvotteluhuoneita korkeampi.

Hyvinvointi kulttuurin ytimessä

Innovation Home on tulevaisuuden työympäristö. Sen kulttuurin ytimessä on hyvinvointi, usko siihen, että hyvinvoiva yrittäjät ja asiantuntijat ovat tuottavia, onnellisia ja luovia. BrainLit -hyvinvointivalo auttaa Innovation Homea erottautumaan kilpailijoistaan, ja edistämään sen jäsenten ja henkilöstön hyvinvointia. BrainLit -hyvinvointivalo takaa osaltaan sen, että Innovation Homessa voi työskennellä siisteissä, turvallisissa ja viihtyisissä tiloissa.

Innovation Home Arabia on BrainLit Finlandin koti. Sen valoisat neuvottelutilat kutsuvat tekemään yhteistyötä, oppimaan ja innovoimaan yhdessä. BrainLit -hyvinvointivalo on olennainen osa Innovation Homen hyvinvointia tukevaa konseptia. Se on tärkeässä roolissa myös 2022 avautuvassa Innovation Home Kampissa.

CapManin kanssa yhteistyössä toteutettava Innovation Home Kamppi tarjoaa valmistuttuaan upeat puitteet toimistotyöhön, kokoustamiseen ja verkostoitumiseen. Se on tulevaisuuden työympäristö, joka houkuttelee asiakasyrityksiä ja niissä työskenteleviä ihmisiä nimenomaan hyvinvointi edellä. Siksi BrainLit -hyvinvointivalaistus on Innovation Homen valinta. Se on hyvinvointia edistävä, energiatehokas ja valaistusteholtaan vertaansa vailla.