4business: Sujuvuutta teknologian avulla

Etusivu » Asiakascaset » Toimistot » 4business: Sujuvuutta teknologian avulla

4business: Sujuvuutta teknologian avulla

4business syntyi halusta helpottaa työelämän haasteita ja auttaa asiakkaita saavuttamaan parempia tuloksia älykkään teknologian avulla. Tänä päivänä sen asiakaskuntaan kuuluu vaativia yrityksiä, jotka haluavat tarjota työntekijöilleen parhaat mahdolliset teknologiaratkaisut sujuvan työnteon ja hyvinvoinnin tueksi.

Työntekijöiden hyvinvointi edellä

4business tarjoaa myös omille työntekijöilleen parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet. Tavoitteena on, että toimistoon on kiva tulla ja kokoushuoneiden teknologia toimii. 4business myy ratkaisuja, joita yritys ostaa itsekin: Siksi BrainLit -hyvinvointivalo on paitsi osa 4businessin tarjoamaa, myös sen omien toimitilojen valaistusratkaisu. Se integroituu asiantuntijoiden työntekoa vauhdittavien teknologioiden joukkoon saumattomasti, ovathan valaistus ja ilmanlaatu laadukkaan kuvan ja äänen ohella tärkeitä tekijöitä tämän päivän ammattilaisten työn sujuvuuden mahdollistajia.

4business suunnittelee ja toteuttaa toimistoja, joissa kaikki toimii saumattomasti yhteen ja toimitilat ovat ergonomisesti ja ekologisesti harkittuja kokonaisuuksia. Siksi ratkaisut ovat käytössä myös sen omissa toimitiloissa.

Hyvinvointi yrityskulttuurin keskiössä

BrainLit -hyvinvointivalaistus on uniikki. Se on tärkeä osa tulevaisuuden toimistojen hyvinvointia tukevaa työympäristöä. Hyvinvointi parantaa osaltaan vireystilaa ja vähentää väsymystä, tukee työssä viihtymistä ja hyvinvointia ja toimivat kannustavan yrityskulttuurin moottorina. Siinä auttavat BrainLit:n hyvinvointia tukeva valaistus, toimiston ilmaa puhdistavat kasvit, tarkkaan harkittu akustiikka ja rauhallinen väri- ja äänimaailma auttavat 4businessläisiä menestymään nyt ja tulevaisuudessa.