Jokerit: Tervetuloa menestys

Etusivu » Asiakascaset » Urheilu » Jokerit: Tervetuloa menestys

Jokerit: Tervetuloa menestys

BrainLit -hyvinvointivalo esiteltiin Jokereiden johdolle ja valmentajille keväällä 2019. Päätös investoinnista tuli nopeasti, sillä huippu-urheilussa yhdenkin prosenttiyksikön vaihtelu suorituskyvyssä merkitsee parhaimmillaan voittoa ja huonoimmillaan tappiota. Jokerit, kuten muutkin ammattilaisjoukkueet haluavat voittaa – eivät vähiten siksi, että ne haluavat tarjota faneilleen syyn tulla seuraamaan pelejä myös tulevaisuudessa.

BrainLit mukana pelaajien arjessa

Jokerit ovat läntisin KHL-seura. Pelaajien arki on harjoittelua ja otteluita – mutta myös pitkiä matkoja ja aikaerosta toipumista. Pelaajien työolosuhteet ovat erittäin vaativat. Harjoittelu, ruokavalio ja uni vaativat jatkuvaa huomiota ja seurantaa. BrainLit -hyvinvointivalo on Jokereiden salainen ase huippukunnon ylläpidossa ja jatkuvassa kehittämisessä. Siinä missä esimerkiksi harjoittelu ja ruokavalio vaativat pelaajien ja valmentajien jatkuvaa aktiivisuutta, BrainLit toimii joukkueen tukena huomaamattomasti.

Jokerien kotihallissa BrainLit -hyvinvointivalo valaisee pukuhuoneita, kuntosalia ja huoltotiloja. Valaistus mukautuu automaattisesti tilanteen mukaan: Ennen ottelua se viritetään parantamaan joukkueen viretilaa. Pelien jälkeen se auttaa valmistautumaan lepoon rauhoittavalla valaistuksella.

Pelaajat ovat ottaneet hyvinvointivalon osaksi arkeaan. Palauta on positiivista: BrainLit parantaa suorituskykyä ennen ottelua – suurin osa pelaajista on kokenut sen positiivisen vaikutuksen. Myös palautuminen on parempaa. Joukkueella on käytössä unen laatua mittaava Oura -sormukset ja Garmin -älykellot. Niiden tuottama data on vakuuttavaa: Pelaajat ovat huomanneet unen laadun parantuneen kotiotteluiden jälkeen. BrainLit -hyvinvointivalo siis parantaa pelaajien kokemaa hyvinvointia mitattavasti. Se näkyy myös tuloksissa: Kotipelien voitto-% on kasvanut.

Huippu-urheilussa palautumisen merkitys on erittäin suuri ja haluamme aina tarjota pelaajillemme parhaat mahdolliset edellytykset menestyä. Uuden teknologian avulla pystymme lievittämään stressiä, jota pelaajat kohtaavat pitkän ajan kuluessa. KHL-seura matkustaa eri aikavyöhykkeiden välillä, joten peleihin ja harjoituksiin on myös kova paine. BrainLiti:n henkilökohtainen hyvinvointivalo (BioCentric Lighting ™) -järjestelmällä pelaajat palautuvat nopeammin ja sillä on ollut välittömästi positiivinen vaikutus pelaajiin.

– Jari Kurri, International Hockey Hall of Famer and Chairman of Jokerit

Hyvinvointivalolla vauhtia kotiotteluihin

Koko BrainLit -tiimi on Jokereiden tukena tulevalla kaudella. Valaistuksen seuranta ja optimointi on meille kunnia-asia. Toivommekin, että Jokerit menestyvät. Hyvinvointivalon vaikutus tuntuu erityisesti kotiotteluissa, joissa se on pelaajien käytössä ennen ja jälkeen ottelun. Alkukauden menestys lupaa hyvää: Sekä Jokereille, että yhteistyölle.