Fennada Hotelli: Hyvinvointi keskiössä

Etusivu » Asiakascaset » Muut » Fennada Hotelli: Hyvinvointi keskiössä

Fennada Hotelli: Hyvinvointi keskiössä

Fennada -hotelli on Suomen Urheiluopiston alueella sijaitseva hotelli, jonka asiakaskunta on urheiluopistolla vierailevia vaativia kuntoilijoita ja urheilijoita. Se erottuu kilpailijoistaan keskittymällä hyvinvointiin: Kaikissa tiloissa on pyritty luomaan luonnonläheinen ja harmoninen, hyvinvointia ja palautumista edistävä tunnelma. Myös valaistuksella on tärkeä rooli tunnelman luomisessa.

Hyvinvointia ympäröivästä luonnosta

BrainLit -hyvinvointivalaistus on tärkeä osa Fennada -hotellin hyvinvointia tukevaa sisustusta ja värimaailmaa, joka on saanut inspiraationsa ympäröivästä luonnosta. Päivänvalon tuominen sisätiloihin sopii siis kokonaisuuteen saumattomasti.

BrainLit -hyvinvointivalaistus Fennada hotellin kokoustiloissa varmistaa paitsi laadukkaan elämyksen ja hyvinvoinnin myös tehokkaan ja tulokseksellisen kokoustamisen. Myös hotellin uusi ravintolamaailma, joka kattaa ala carte -ravintolan, buffetin ja sporttibaarin on varustettu BrainLit Elven -valaistusratkaisuilla.

Fennada on moderni ja laadukas hotelli. Sen hyvinvointia tukevat tilaratkaisut ovat saaneet inspiraationsa ympäröivästä luonnosta. Laadukkaat sisustusmateriaalit ja kotimainen huippuvarustelu, mukaan lukien BrainLit -hyvinvointivalaistus punovat ainutlaatuisen hotellielämyksen kauniin käytännölliseen kuoreen.