Brainlit hyvinvointi­valaistus: tyytyväiset asiakkaat

Etusivu » Asiakascaset

Asiakascaset

BrainLit -hyvinvointivalo soveltuu useimpiin sisätiloihin. Urheiljat saavat ratkaisusta suurimmat hyödyt, kun se sijoitetaan tiloihin, joissa oleskellaan paljon. Esimerkiksi kuntosalit, harjoitushallit ja pukuhuoneet ovat paikkoja, joissa urheilijat ja harrastajat voivat nauttia valon vaikutuksesta ennen suoritusta, sen aikana ja suorituksen jälkeen.

Toimistoissa BrainLit -hyvinvointivalo on parhaimmillaan, kun se sijoitetaan valaisemaan työpisteitä, kokoushuoneita ja muita yhteisiä tiloja. Näin mahdollisimman monet työntekijät saadaan BrainLit -hyvinvointivalon piiriin. Jos tiloissa on rakenteellisia haasteita, tai jos halutaan nostaa kotikonttorin valaistus uudelle tasolle, se voidaan tehdä helposti henkilökohtaisen BrainLit Alven -ratkaisun avulla.

Terveydenhuollossa BrainLit -hyvinvointivalaistus vaikuttaa sekä potilaisiin että henkilökuntaan. Se sopii esimerkiksi terveysasemille, leikkaussaleihin, hoitohuoneisiin ja vanhainkoteihin. Hyvinvointivalaistuksen vaikutus on huomattava: Kun potilaat altistuvat valolle, heidän hyvinvointinsa paranee. Työntekijät hyötyvät paranevasta viretilasta ja se toimii myös potilaiden hyödyksi. Hoitovirheet vähenevät, samoin sairaspoissaolot, varmistaen paitsi laadukkaan hoidon, myös sen, että tutut hoitajat ja lääkärit ovat paikalla, kun heitä tarvitaan.

Olipa kysymyksessä urheilutila, toimisto tai terveydenhuollon kiinteistö, BrainLit -tuoteperheestä löytyy optimoitu ratkaisu erilaisiin käyttökohteisiin. Brainlit Elven on kokonaisratkaisu tiloihin, joissa ratkaisu voidaan sijoittaa rakenteisiin. Jos tarvitaan myös mikrobeja tappavia ominaisuuksia, ratkaisuun voidaan lisätä BrainLit UVen UV-C komponentteja ja älykäs liikkeentunnistin. Näin saadaan aikaiseksi itseään puhdistava työympäristö, jossa UV-C -valo kytkeytyy päälle käyttäjien poistuessa valon piiristä. Kokonaisvaltaisten järjestelmien lisäksi, BrainLit tuoteperheeseen kuuluu henkilökohtainen hyvinvointivalo BrainLit Alven. Se on optimoitu pieniin tiloihin, joissa rakenteisiin integroidut ratkaisut eivät ole mahdollisia.

BrainLit -hyvinvointivalo on käyttövarma, pitkäikäinen, helppo ja nopea asentaa. Se sopii useimpiin sisätiloihin. Urheiljat, huippuosaajat ja terveydenhuollon ammattilaiset ovat kokeneet sen hyödyt.

Tutustu asiakascaseihin

Urheilu

Palautuminen ja suorituskyky keskiössä

BrainLit -hyvinvointivalaistus vauhdittaa yksilöt ja tiimit huippusuoritukseen, tuo lisäpuhtia vaativiin tilanteisiin ja varmistaa urheilijan turvallisuuden ja hyvinvoinnin.

Urheilijan huippusuoritus on monen asian summa. Harjoittelun, ravinnon, unen ja palautumisen optimointi vaatii osaamista ja sitoutumista. Valaistus on osa tätä menestysreseptiä. Investointi valaistukseen voi tuoda merkittäviä tulosparannuksia ilman lisäponnistelua. BrainLit -hyvinvointivalaistus on voittajajoukkueiden valinta. Se on käytössä Jokereiden harjoittelutiloissa ja pukuhuoneissa ja Vierumäen harjoitus ja opetustiloissa. Ratkaisu toimii: Urheilijat, valmentajat ja huoltajat ovat vakuuttuneet tuloksista.

Toimistot

Optimoitu viretila ja hyvinvointi edellä

BrainLit -hyvinvointivalaistus on vetovoimatekijä, jolla saadaan parhaat tekijät houkuteltua ja pidettyä organisaatioissa. Erilaiset ratkaisut mahdollistavat henkilökohtaisen suorituskyvyn ja vireyden optimoinnin niin kotikonttorilla kuin toimistollakin.

Työelämä on muuttunut pysyvästi. Huippuasiantuntijat ja huipputiimit vaativat joustavia työtiloja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin. Luovuus, tehokkuus ja tuottavuus kulkevat käsi kädessä. Yksilöiden hyvinvointi on työnantajan salainen ase ja tuottavuuden avain.

Terveydenhuolto

Hyvinvoinnin ja turvallisuuden taekeeksi

Hoitotyön asiantuntijat työskentelevät usein paineistetussa työympäristössä. Asiakkaan kohtaaminen ja työn tuottavuus ovat vaativa yhtälö. Valon merkitys työntekijöiden, asiakkaiden ja potilaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin on merkittävä.

Brainlit:n hyvinvointia edistävä valaistus auttaa sujuvoittamaan hoitotyötä. Kun hyvinvoivat työntekijät kohtaavat hyväntuuliset potilaat päivät sujuvat paremmin. Positiivinen asenne parantaa osaltaan potilasturvallisuuta ja työhyvinvointia kun sairaspoissaolot vähenevät.

Väsymys? BrainLit? Hyvinvointi? Palautuminen?

BrainLit -hyvinvointivalaistus on uudenlainen valaistusratkaisu. Se ei ole älyvalo eikä kirkasvalolamppu. Sen takana on tutkittua ja patentoitua teknologiaa. Siksi kokosimme usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan. Ne kertovat lyhyesti ja ytimekkäästi mm. mikä BrainLit -hyvinvointivalaistus on, miten se vaikuttaa erilaisiin ihmisiin, mitä hyötyä siitä on ja miten ratkaisun saa. Jos emme vastanneet kysymyksiisi, otathan yhteyttä.

Kalle Söderholm

Näe ja koe BrainLit

Sovi tapaaminen tai esittelykäynti kanssamme

BrainLit -hyvinvointivalaistukseen tutustuu parhaiten kokemuksen kautta. Sen vaikutuksen voi nähdä ja kokea toimistollamme Arabiassa. Innovation Homen tiloihin toteutettu ratkaisu on Suomen ensimmäinen BrainLit -hyvinvointivalaistu työympäristö.

Toimistojen lisäksi BrainLit -hyvinvointivalaistusratkaisu löytyy Vierumäen harjoitus- ja opetustiloista, Jokereiden, Tapparan ja Ilveksen harjoitushalleista, pukuhuoneista ja Helsingborgin sairaalasta. Suomessa ratkaisu on käytössä useissa toimistoissa: Innovation Home, Villa Idman, Fiskars, Neste Oil ja Lumene ovat edelläkävijöitä, jotka ovat ottaneet BrainLit -ratkaisut käyttöön toimistoissa.

Luotettava kumppaniverkosto

BrainLit toimii Suomessa yhteistyössä luotettavien kumppaneiden kanssa. Asennuksesta ja huollosta vastaa 4business. Yhteistyö varmistaa sen, että asiakkaamme saavat tarpeisiinsa räätälöidyt BrainLit -ratkaisut käyttövalmiina - helposti ja nopeasti. Kumppaneidemme avulla varmistamme yksilöllisen toteutuksen kaikkiin käyttökohteisiin.

4business Logo