Etusivu » Blogi » Vireystila

Vireystila

Vireystila vaikuttaa työtehoon ja mielialaan enemmän kuin arvaammekaan. Moni meistä on huomannut, että päivänvalon vähentyessä työteho ja suorituskyky laskevat. Aamusta alkaen väsyttää, ilta­päivällä iskee hillitön makean­himo, ja yöuni on huono­laatuista. Mistä oikein on kysymys?

Terve sielu terveessä ruumiissa

Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. Fyysinen viretila vaikuttaa siihen miten asioihin suhtaudumme, ja päinvastoin. Päivänvalo vaikuttaa meihin ja sen puute samoin. Kaamos­väsymyksen oireet ovat tuttuja jopa neljännekselle Suomen aikuisväestöstä. Muutamalla prosentilla oireet äityvät huomattavasti vakavammaksi kaamos­masennukseksi.

BrainLit -hyvinvointivalaistus parantaa sekä fyysistä, että henkistä viretilaa. Valaistus vaikuttaa hormonitoimintaan ja mielialaan. Kun fyysinen viretilamme paranee, myös henkinen suorituskyky paranee. Suhtaudumme asioihin positiivisemmin, opimme ja ratkaisemme ongelmia nopeammin ja paremmin. Voidaan siis sanoa, että BrainLit -hyvinvointivalo tekee meistä parempia ihmisiä

Tiede ja teknologia vireystilan kohentajina

BrainLit -hyvinvointivalaistuksella on vahva tieteellinen perusta. Se perustuu syvälliseen biologian, fysiologian ja kronobiologian tutkimukseen. BrainLiti:n biosentrinen valaistus (Biocentric Lighting) perustuu vuosien tieteelliseen tutkimukseen. Teknologia on kehitetty yhdessä Lundin yliopiston huippututkijoiden kanssa.

BrainLit -hyvinvointivalaistus vaikuttaa meihin biologisesti, fysiologisesti ja kronobiologisesti. Biosentrinen (biocentric) valaistus perustuu BrainLiti:n uniikkin ja patentoituun teknologiaan. Teknologia vastaa ihmisen biologiseen valon tarpeeseen ja säätää valon spektriä ja aallonpituutta automaattisesti vuorokaudenajan ja henkilökohtaisen vuorokausirytmin mukaisesti.

BrainLit -hyvinvointivalaistus parantaa viretilaa ja tasapainottaa vuorokausirytmiä ja hormonitoimintaa optimoimalla valon väriä, spektriä ja aallonpituutta. Hyvinvointivalaistuksen toiminnallisuus perustuu vuosien tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Niiden tuloksena on syntynyt uniikki hyvinvointia edistävä valaistusratkaisu joka auttaa palautumaan nopeammin. Samalla valaistus parantaa vireystilaa, jaksamista ja unen laatua, ja vähentää väsymyksen tunnetta.

BrainLit -hyvinvointivalaistuksen kehitys on tiimityötä. Siinä kumppaneina toimivat Lundin Yliopisto, Helsingin Yliopisto ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Asiakkailla on ratkaisun kehityksessä tärkeä rooli, samoin myyntikumppani Kaukolla. Myös asennus- ja huoltokumppani 4business osallistuu ratkaisun kehittämiseen.

BrainLit ratkaisut vireystilan tukena

BrainLit -tuoteperhe sisältää erilaisia ratkaisuja erilaisten asiakkaiden ja tilojen tarpeisiin. Ne parantavat virystilaa, toimivat palautumisen tukena, ja edistävät hyvinvointia.

  • BrainLit Alven -hyvinvointivalo sopii erilaisten työpisteiden tai kotikonttorin valaisemiseen. BrainLit Alven on helppo tapa tuoda hyvinvointivalaistus osaksi työympäristöä. Henkilökohtainen BrainLit Alven -hyvinvointivalo auttaa torjumaan väsymystä, optimoimaan vireystilaa ja rauhoittumaan päivän päätteeksi. Ratkaisu sopii useimpiin sisustuksiin ja tiloihin.
  • BrainLit Elven -ratkaisu valaisee toimistot, urheiluhallit ja julkiset tilat kuten esimerkiksi sairaalat ja terveysasemat. Niissä työskentelevät ihmiset ja organisaatiot hyötyvät: BrainLit Elven torjuu väsymystä, parantaa vireystilaa ja tukee keskittymistä ja luovuutta ja auttaa palautumaan työpäivästä tai urheilusuorituksesta. Ratkaisun tukemana rakennetaan huipputiimejä, joissa jokainen yksilö voi hyvin ja osaltaan varmistaa tiimin menestyksen.
  • Brainlit UVen on ratkaisu, joka yhdistää BrainLit Elven -hyvinvointivalon ja mikrobeja tappavan UV-C -valon yhdeksi kokonaisuudeksi joka mahdollistaa terveellisen ja turvallisen työympäristön. BrainLit UVen on uniikki vetovoima- ja kilpailutekijä esimerkiksi urheilutiloihin, palvelualoille ja terveydenhuoltoon henkilökunnan, potilaiden ja asiakkaiden hyvinvoinnin tueksi.

Voidaankin todeta, että BrainLit -tuoteperheestä löytyy sopiva ratkaisu vireystilan parantamiseen.

Asiakastarinoita vireystilan parantamisesta

BrainLit -hyvinvointivalaistus on vaivaton tapa nostaa vireystila uudelle tasolle. Se on pieni investointi, jolla on suuri vaikutus. Yksilöt tuntevat eron: Hyvä yöuni ja optimaalinen vireystila lisäävät hyvinvoinnin kokemusta ja luovat urheiijoille edellytykset tehokkaaseen harjoitteluun ja eri alojen ammattilaisille tehokkaaseen työskentelyyn.

BrainLit -hyvinvointivalaistus sopii erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Hyvinvointivalaistus auttaa urheilijoita ja kuntoilijoita optimoimaan vireystilaa ja palautumaan harjoittelusta ja kilpailutilanteista. Ratkaisu toimii asiantuntijoiden tukena ja tekee stressaavista tilanteista ja työpäivistä parempia. Valaistus auttaa terveydenhuollon ammattilaisia säilyttämään positiivisen vireystilan kiireen keskellä ja parantaa näin hoidon laatua.

Huippu-urheilu vaatii paljon. Harjoitukset, kilpailutilanteet ja -matkat kuormittavat urheilijoita. Pienetkin parannukset palautumisessa tuovat lisäpuhtia vaativiin tilanteisiin. Siksi BrainLit -hyvinvointivalaistus on mm. Jokereiden, Tapparan ja Iveksen valinta. Se auttaa latautumaan ennen kilpailutilanteita ja laskemaan kierroksia niiden jälkeen. Mukautuva hyvinvointivalaistus luo edellytykset yksilön huippusuoritukselle, antaa itseluottamusta koko joukkueelle. BrainLit -ratkaisu luo voittamisen edellytykset ja takaa sen, että yksilöurheilijat ja joukkueet menestyvät.

Tämän päivän nopeatempoinen työelämä on asiantuntijoiden pelikenttä. Yritykset kilpailevat huippuosaajista, joiden varaan menestys rakentuu. Parhaat osaajat hakeutuvat organisaatioihin, joissa kulttuuri ja työskentelyolosuhteet on viritetty hyvinvoinnin tueksi. Siksi työelämän suunnannäyttäjät kuten Innovation Home ja 4business ovat ottaneet BrainLit -hyvinvointivalaistuksen osaksi työympäristöään. BrainLit on huipputiimien vetovoimatekijä, joka tuo tiimit yhteen ja osaltaan parantaa tuottavuutta ja luo menestyksen edellytykset. Hyvinvointivalaistus torjuu väsymystä, parantaa vireystilaa, palautumista ja yleistä työhyvinvointia.

Hoitotyö vaatii nopeutta, tarkkuutta ja empatiaa. Aikataulupaineet ja työtehtävien moninaisuus tekevät työstä äärimmäisen vaativaa. Laadukas ja turvallinen hoito liittyy kykyyn ennakoida potilaiden tarpeita ja tarkkuutta, joka takaa potilasturvallisuuden. BrainLit -hyvinvointivalaistus tuo hyvinvoinnin hoitohenkilökunnan ja potilaiden ulottuville. BrainLit -hyvinvointivalaistus on investointi, joka mahdollistaa turvallisen ja terveellisen ympäristön.

Valoa pimeyteen

BrainLit -hyvinvointivalaistus on helppo ja vaivaton tapa tuoda päivänvalo sisätiloihin. Ratkaisu ei ole kirkasvalolamppu, vaan biometrinen hyvinvointivalaistus, jonka avulla vireystila kohenee kuin itsestään. Sen vaikutus näkyy ja tuntuu. Ehkäpä siksi urheilijat, kuntoilijat ja eri alojen huippuammattilaiset ovat ottaneet sen avuksi kaamosväsymyksen ja kaamosmasennuksen torjunnassa. BrainLit -hyvinvointivalaistus auttaa löytämään positiivisen vireystilan. Se tuo valoa pimeyteen!

Pelit jatkuvat!

Pelit jatkuvat!

Jääkiekon Olympiakullan juhliminen loppui lyhyeen, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan viime viikolla. Ilo vaihtui suruun ja epäuskoon, jota ei voi sanoin kuvailla. Sotatoimet vaikuttavat myös...

lue lisää
Tervetuloa Nokia

Tervetuloa Nokia

Tampereelle joulukuussa 2021 valmistuva monitoimiareena on monella tavalla innovatiivisen kaupunkirakentamisen ja areenateknologian sunnannäyttäjä. Rautatien päälle rakennettu kansi ja sen päälle...

lue lisää
Kalle Söderholm

Näe ja koe BrainLit

Sovi tapaaminen tai esittelykäynti kanssamme

BrainLit -hyvinvointivalaistukseen tutustuu parhaiten kokemuksen kautta. Sen vaikutuksen voi nähdä ja kokea toimistollamme Arabiassa. Innovation Homen tiloihin toteutettu ratkaisu on Suomen ensimmäinen BrainLit -hyvinvointivalaistu työympäristö.

Toimistojen lisäksi BrainLit -hyvinvointivalaistusratkaisu löytyy Vierumäen harjoitus- ja opetustiloista, Jokereiden, Tapparan ja Ilveksen harjoitushalleista, pukuhuoneista ja Helsingborgin sairaalasta. Suomessa ratkaisu on käytössä useissa toimistoissa: Innovation Home, Villa Idman, Fiskars, Neste Oil ja Lumene ovat edelläkävijöitä, jotka ovat ottaneet BrainLit -ratkaisut käyttöön toimistoissa.

Väsymys? BrainLit? Hyvinvointi? Palautuminen?

BrainLit -hyvinvointivalaistus on uudenlainen valaistusratkaisu. Se ei ole älyvalo eikä kirkasvalolamppu. Sen takana on tutkittua ja patentoitua teknologiaa. Siksi kokosimme usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan. Ne kertovat lyhyesti ja ytimekkäästi mm. mikä BrainLit -hyvinvointivalaistus on, miten se vaikuttaa erilaisiin ihmisiin, mitä hyötyä siitä on ja miten ratkaisun saa. Jos emme vastanneet kysymyksiisi, otathan yhteyttä.