Jokerit: Hyvästi aikaeroväsymys, tervetuloa menestys

26.9.2021Palautuminen, Vireystila, Väsymys

Etusivu » Blogi » Palautuminen » Jokerit: Hyvästi aikaeroväsymys, tervetuloa menestys

Jokerit: Hyvästi aikaeroväsymys, tervetuloa menestys

Jokerit on Kontinental Hockey Leaguen (KHL) läntisin seura. Peli on kovaa ja etäisyydet pitkiä: Vieraspeleihin lennetään pahimmillaan kahdeksan aikavyöhykkeen yli. Huippu-urheilussa harjoittelu on kovaa, pelit kuormittavat pelaajia ja aikaero tekee palautumisesta entistäkin vaikeampaa. Jokerien pelaajat ovat huippuammattilaisia, Joukkueella on käytettävissään huippuluokan valmentajat ja harjoitteluolosuhteet. Nyt ne ovat entistä parempia: Syyskuun alussa Jokerit otti käyttöön ruotsalaisen BrainLit AB:n BioCentric Lighting™ -tekniikan pukuhuoneisiinsa. Se on Jokereiden salainen ase ​​suorituskyvyn parantamisessa ja palautumisen edistämisessä.

Brainlit: Palautumisella menestystä

Jokerit on johtava eurooppalainen jääkiekkoseura. Sen valmennusjohto on kiinnostunut innovatiivisista tavoista parantaa pelaajien ja joukkueen suorituskykyä. Siksi BrainLit hyvinvointivalo on joukkkueen kannalta kiinnostava teknologia: Se on luonnollinen tapa tukea urheilijoiden hyvinvointia, palautumista ja koko joukkueen suorituskykyä.

”Huippu-urheilussa palautuminen on ensiarvoisen tärkeää. Siksi haluamme aina tarjota pelaajillemme parhaat mahdolliset edellytykset menestyä. BrainLit hyvinvointivalon avulla pystymme lievittämään harjoitusten, pelien ja matkustamisen aiheyttamaa stressiä. BrainLitin BioCentric Lighting ™ -järjestelmän avulla pelaajat palautuvat nopeammin ja se on vaikuttanut positiivisesti pelaajiin ja koko joukkueen menestykseen”, sanoo Jokerien puheenjohtaja Jari Kurri.”

Innovaatiivinen hyvinvointivalaistus

Urhelijat hyötyvät BrainLit hyvinvointivalaistuksesta. Se tuo päivänvalon sisätiloihin ja auttaa parantamaan viretilaa ja nopeuttamaan palautumista. Luonnonvalon merkitys ihmisille on tärkeä: Se tahdistaa ihmiskehon vuorokausirytmiä ja parantaa suorituskykyä, erityisesti unen laatua, vireystilaa, immuniteettia ja energiaa, ja vaikuttaa näin yleiseen hyvinvointiin. Siksi urheilijat, joukkueet ja urheilu- ja kuntoilutilojen omistajat ja operoivat ovat kiinnostuneet valon käytöstä urheilijoiden ja kuntoilijoiden suorituskyvyn parantamiseksi.

Jos kiinnostuit, katso allaoleva video ja kuuntele mitä Jokereiden fysioterapeutilla ja valmentajilla on sanottavaa! Ja ole yhteydessä meihin BrainLit:llä ja Kaukolla – autamme mielellämme!