Brainlit Blogi: tarinoita valosta ja hyvinvoinnista

Etusivu » Blogi

Tarinoita BrainLit hyvinvointivalaistuksesta ja sen käyttäjistä

Valon vaikutus hyvinvoinnillemme on merkittävä – se parantaa vireystilaa ja unen laatua ja näin auttaa lisäämään tuottavuutta. BrainLit -blogissa kerromme tarinoita siitä miten hyvinvointivalo vaikuttaa sen piirissä työskenteleviin ja oleskeleviin ihmisiin.

Blogin tarinat kertovat tieteestä, teknologiasta ja tutkimuksesta, asiakasorganisaatioistamme ja asiakkaidemme henkilökohtaisista kokemuksista. Joukossa on myös uutisia BrainLitin maailmasta. Blogissa kerromme ihmisistä ratkaisun takana, kumppaniverkoston kehittymisestä ja siitä miten yritys kehittyy ja kasvaa Suomessa ja maailmalla.

Tervetuloa valaistumaan kanssamme!

Pelit jatkuvat!

Pelit jatkuvat!

Jääkiekon Olympiakullan juhliminen loppui lyhyeen, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan viime viikolla. Ilo vaihtui suruun ja epäuskoon, jota ei voi sanoin kuvailla. Sotatoimet vaikuttavat myös...

lue lisää
Tervetuloa Nokia

Tervetuloa Nokia

Tampereelle joulukuussa 2021 valmistuva monitoimiareena on monella tavalla innovatiivisen kaupunkirakentamisen ja areenateknologian sunnannäyttäjä. Rautatien päälle rakennettu kansi ja sen päälle...

lue lisää
Kalle Söderholm

Näe ja koe BrainLit

Sovi tapaaminen tai esittelykäynti kanssamme

BrainLit -hyvinvointivalaistukseen tutustuu parhaiten kokemuksen kautta. Sen vaikutuksen voi nähdä ja kokea toimistollamme Arabiassa. Innovation Homen tiloihin toteutettu ratkaisu on Suomen ensimmäinen BrainLit -hyvinvointivalaistu työympäristö.

Toimistojen lisäksi BrainLit -hyvinvointivalaistusratkaisu löytyy Vierumäen harjoitus- ja opetustiloista, Jokereiden, Tapparan ja Ilveksen harjoitushalleista, pukuhuoneista ja Helsingborgin sairaalasta. Suomessa ratkaisu on käytössä useissa toimistoissa: Innovation Home, Villa Idman, Fiskars, Neste Oil ja Lumene ovat edelläkävijöitä, jotka ovat ottaneet BrainLit -ratkaisut käyttöön toimistoissa.

Väsymys? BrainLit? Hyvinvointi? Palautuminen?

BrainLit -hyvinvointivalaistus on uudenlainen valaistusratkaisu. Se ei ole älyvalo eikä kirkasvalolamppu. Sen takana on tutkittua ja patentoitua teknologiaa. Siksi kokosimme usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan. Ne kertovat lyhyesti ja ytimekkäästi mm. mikä BrainLit -hyvinvointivalaistus on, miten se vaikuttaa erilaisiin ihmisiin, mitä hyötyä siitä on ja miten ratkaisun saa. Jos emme vastanneet kysymyksiisi, otathan yhteyttä.