Jätä väsymys historiaan

Etusivu » Tuotteet » BrainLit Elven

BrainLit Elven: Optimoitu viretila ja palautuminen

BrainLit Elven ™ -hyvinvointivalaistus sopii kaikkiin sisätiloihin. Valaistus tuo päivänvalon osaksi toimistoja, urheilutiloja ja hoitotiloja helposti ja huomaamattomasti. BrainLit Elven voidaan räätälöidä osaksi rakenteita ja sisustusta. Järjestelmä skaalautuu joustavasti asiakkaiden ja ympäristön tarpeiden mukaisesti ja sen voi integroida muihin kiinteistössä käytettäviin järjestelmiin.

BrainLit Elven edistää hyvinvointia biosentrisen valaistuksen (BioCentric Lighting ™) avulla kaikissa sisätiloissa. Järjestelmä yhdistää valaisimet ja anturit käyttäjätietoon ja optimoi sen perusteella hyvinvointivalaistuksen patentoitujen algoritmien avulla. Järjestelmä skaalautuu vaivattomasti ja joustaa käyttäjien tarpeiden mukaisesti asennuksen jälkeen.

BrainLit Bio Centric Ligthing logo
Elven Ask
Elven Balder
Elven Tyr
Elven Idun

Helppo asennus ja käyttöönotto

BrainLit Elven -ratkaisun käyttöönotto ei vaadi lupia eikä sertifikaatteja. Se perustuu helppokäyttöisiin ja turvallisiin pikaliittimiin ja jakorasioihin, joilla valaisimet, anturit ja muut oheislaitteet kytketään yhteen. Kun yhteydet on muodostettu, järjestelmä jakaa valon automaattisesti valaisimille. Se huolehtii näppäimistöjen ja antureiden liittämisestä järjestelmään ja edelleen internetin kautta ratkaisua ohjaavaan pilvipalveluun.

Alykäs ja yhteensopiva ratkaisu

BrainLit Elven -ratkaisu on älykäs. Se sopii yhteen  jmuiden rakennuksen älylaitteiden kanssa.  Hyvinvointivalaistus voidaan asentaa yhdessä muiden sähkölaitteiden kanssa. Näin voidaan hyödyntää kiinteistön kaapelointeja ja muiden sähkölaitteiden asennuksia. Näin taataan se, että valaisimet, anturit ja oheislaitteet toimivat saumattomasti osana kiinteistön talotekniikkaa.

BrainLit Elven -hyvinvointivalo parantaa vireystilaa, hyvinvointia ja työtehoa

Kun BrainLit Elven -ratkaisu on asennettu, sen hyödyt ovat urheilijoiden, asiantuntijoiden ja terveydenhuollon ammattilaisten ja heidän asiakkaidensa ulottuvilla. Se parantaa vireystilaa, hyvinvointia ja työtehoa. Se auttaa osaltaan houkuttelemaan parhaita osaajia ja lisäämään sitoutumista – eli ruokkimaan huippusuorituksia. Se tuo energiaa urheilijoille, kun sitä tarvitaan ja optimoi suorituskykyä tasapainottamalla stressiä esimerkiksi kilpailujen jälkeen. Se auttaa osaltaan vähentämään loukkaantumisia ja edistää huippusuorituksia tukevaa harjoittelua ja kilpailuun valmistautumista. Terveydenhuollossa hyvinvointivalon vaikutus ulottuu henkilökuntaan ja potilaisiin. Se tukee parempaa unta, suurempaa valppautta ja parempaa suorituskykyä – ja auttaa kaikkia voimaan paremmin ja henkilökuntaa suoriutumaan vaativasta työstään tarkasti, nopeasti ja potilaista välittäen.

BrainLit Elven

Modulaarinen ja skaalautuva

BrainLit Elven -hyvinvointivalo on tarkoitettu erilaisiin urheilutiloihin, toimistoihin ja terveydenhuollon- ja hoivatiloihin. Se mahdollistaa päivänvalon tuomisen osaksi erilaisia tiloja. Ratkaisun komponentit, eli ohjausjärjestelmä, valaisimet, anturit ja muut päätelaitteet skaalautuvat helposti erikokoisiin tiloihin, ne ovat helppoja asentaa ja huoltaa osana muuta rakennustekniikkaa.

Ohjausjärjestelmä

BrainLit Elven -valaistusjärjestelmän ohjain (Light Control System) on henkilökohtaisen biosentrisen valaistuksen aivot. Se on laitteisto, joka ohjaa ja optimoi BrainLit Elven -hyvinvointivalaistusta antureilta, näppäimistöiltä ja kosketusnäytöiltä tulevien syötteiden mukaisesti. Se hyödyntää käyttäjien tietoja, biosentrisiä valaistusreseptejä sekä algoritmeja ja tekoälyä ja luo niiden avulla hyvinvointiin, vireyteen ja palautumiseen optimoidut valaistusolosuhteet henkilöiden ja tiimien tarpeiden mukaisesti.

Light Control System

Kosketusnäytöt, anturit ja muut päätelaitteet

BrainLit Elven -järjestelmä skaalautuu helposti erikokoisiin tiloihin. Useita laitteita voidaan linkittää suurempaan dynaamisesti konfiguroituun järjestelmään. Päätelaitteet ja ohjausyksikkö integroituvat helposti rakennuksen muihin automaatiojärjestelmiin, kuten A/V -järjestelmiin, palohälytyksiin ja muihin anturitekniikoihin. Ne ovat huomaamattomia, helppoja asentaa ja huoltaa.

Valaisimet

BrainLit Elven -valaisimet on suunniteltu edistämään hyvinvointia. Niiden ominaisuudet – mukautuva kirkkaus ja himmennys, poikkeuksellinen värintoisto ja välkkymättömyys –  mahdollistavat päivänvaloa jäljittelevän hyvinvointivalaistuksen. Se on luonnonvalon veroinen ja vuorokaudenaikojen mukaan päivittyvä. Yhdessä ohjausjärjestelmän kanssa BrainLit -valaisimet luovat hyvinvointia edistävän valaistuksen, joka edistää vireyttä päivällä ja takaa hyvän unen yöllä. Biosentrinen valaistus (Biocentric Lighting) parantaa terveyttä, turvallisuutta ja tuottavuutta.

BrainLit Elven -järjestelmä on modulaarinen, skaalautuva ja päivittyvä

Koko valaisinvalikoimaa voidaan käyttää yhdessä kaikkien ohjausjärjestelmän versioiden kanssa, ja järjestelmää voidaan täydentää uusilla antureilla ja muilla päätelaitteilla tarpeen mukaan. Vanhemmat ohjausjärjestelmäsukupolvet voidaan jälkiasentaa BrainLit:n uusilla valaisimilla. Näin voidaan varmistaa järjestelmän piirissä oleskelevien ihmisten hyvinvointi nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää BrainLit Elven -ratkaisun uniikista teknologiasta BrainLit:n kansainväliseltä sivustolta (englanninkielinen).

Hyödyt

Hyvinvointi, tuottavuus ja korkeampi vuokra

BrainLit Elven -hyvinvointi tuo hyötyjä sen piirissä oleskeleville ja työskenteleville – olivatpa he sitten urheilijoita, asiantuntijoita tai terveydenhuollon ammattilaisia, asiakkaita tai potilaita. Hyvinvoivat yksilöt luovat menestyksen ja voittamisen kulttuurin organisaatioille, joissa he työskentelevät. Lisäksi BrainLit Elven -ratkaisu tekee kiinteistöistä ja toimistotiloista houkuttelevampia asiakasorganisaatioiden silmissä ja näin nostaa kiinteistön haluttavuutta, vuokratuottoja ja arvoa.

Henkilökohtainen hyvinvointi

BrainLit Elven -ratkaisu tuo päivänvalon sisätiloihin. Se imitoi valon aallonpituuksia ja sävyjä, ja optimoi niitä henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesti. Hyvinvointivalo auttaa tasapainottamaan vuorokausirytmiä, parantamaan unen laatua ja tekemään päivistä yksinkertaisesti parempia. Valon vaikutus näkyy erityisesti parempana viretilana ja oppimiskykynä. Lisäksi biosentrinen hyvinvointivalo vahvistaa immuunipuolustusta ja hyvinvoinnin kokemusta. Urheilijoille parempi palautuminen ja viretila voi tarkoittaa eroa palkintopallin ja pistesijan välillä.

Tuottavuus ja menestys

BrainLit -hyvinvointivalaistus sopii kaikille organisaatioille, jotka haluavat luoda hyvinvoinnin ja menestyksen kulttuurin. Urheilijoilla ja tämän päivän tietotyöläisillä ja terveydenhuollon ammattilaisilla on paljon yhteistä. Kaikki työskentelevät paineistetuissa olosuhteissa. Menestys on monen asian summa. Hyvinvointivalaistus on helppo tapa nostaa tuottavuus uudelle tasolle. Käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään – riittää kun laittaa valon päälle.

Tilojen käyttöaste ja vuokratuotto

Kilpailu hyvistä vuokralaisista on kovaa riippumatta tilan käyttötarkoituksesta. Urheilujoukkueet kilpailevat parhaista pelaajista. Kuntosalit etsivät uusia asiakkaita.  Toimistorakennusten operoijat pyrkivät luomaan olosuhteet, jotka houkuttelevat maksukykyisiä asiakkaita, jotka ovat valmiita maksamaan mahdollisuudesta tarjota toimistoihin palaaville tietotyöläisille parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet. BrainLit Elven -ratkaisu auttaa kiinteistöjen omistajia erottumaan kilpailijoista valaistuksella, joka edistää hyvinvointia ja menestystä.

BrainLit -hyvinvointivalon hyöty ei ole vain henkilökohtainen

Joukkueet ja tiimit menestyvät paremmin. Siksi BrainLit -hyvinvointivalo on kiinnostava myös kiinteistöjen omistajien ja operoijien näkökulmasta. Suomessa esimerkiksi Keva on ensimmäisten joukossa tarjonnut ratkaisua asiakkailleen, ja pystynyt sen avulla nostamaan neliövuokraa esimerkkikohteissa.

Urheilu

PALAUTUMINEN JA SUORITUSKYKY KESKIÖSSÄ

BrainLit -hyvinvointivalaistus vauhdittaa yksilöt ja tiimit huippusuoritukseen, tuo lisäpuhtia vaativiin tilanteisiin ja varmistaa urheilijan turvallisuuden ja hyvinvoinnin.

Urheilijan huippusuoritus on monen asian summa. Harjoittelun, ravinnon, unen ja palautumisen optimointi vaatii osaamista ja sitoutumista. Valaistus on osa tätä menestysreseptiä. Investointi valaistukseen voi tuoda merkittäviä tulosparannuksia ilman lisäponnistelua. BrainLit -hyvinvointivalaistus on voittajajoukkueiden valinta. Se on käytössä Jokereiden harjoittelutiloissa ja pukuhuoneissa ja Vierumäen harjoitus ja opetustiloissa.

Toimistot

OPTIMOITU VIRETILA JA HYVINVOINTI EDELLÄ

BrainLit -hyvinvointivalaistus on vetovoimatekijä, jolla saadaan parhaat tekijät houkuteltua ja pidettyä organisaatioissa. Erilaiset ratkaisut mahdollistavat henkilökohtaisen suorituskyvyn ja vireyden optimoinnin niin kotikonttorilla kuin toimistollakin.

Työelämä on muuttunut pysyvästi. Huippuasiantuntijat ja huipputiimit vaativat joustavia työtiloja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin. Luovuus, tehokkuus ja tuottavuus kulkevat käsi kädessä. Yksilöiden hyvinvointi on työnantajan salainen ase ja tuottavuuden avain.

Terveydenhuolto

HYVINVOINNIN JA TURVALLISUUDEN TAKEEKSI

Hoitotyön asiantuntijat työskentelevät usein paineistetussa työympäristössä. Asiakkaan kohtaaminen ja työn tuottavuus ovat vaativa yhtälö. Valon merkitys työntekijöiden, asiakkaiden ja potilaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin on merkittävä.

Brainlit:n hyvinvointia edistävä valaistus auttaa sujuvoittamaan hoitotyötä. Kun hyvinvoivat työntekijät kohtaavat hyväntuuliset potilaat päivät sujuvat paremmin. Positiivinen asenne parantaa osaltaan potilasturvallisuuta ja työhyvinvointia kun sairaspoissaolot vähenevät.

Tutustu myös muihin ratkaisuihimme

BrainLit Alven logo

Henkilökohtainen hyvinvointi ja palautuminen

BrainLit Alven -hyvinvointivalo sopii erilaisiin tiloihin. Työpisteiden tai kotikonttorin varustaminen BrainLit Alven -valaisimilla on helppo tapa tuoda hyvinvointivalo osaksi työympäristöä. Henkilökohtainen BrainLit Alven hyvinvointivalo auttaa torjumaan väsymystä ja rauhoittumaan päivän päätteeksi.

BrainLit Uven logo

Vireystila ja turvallisuus uudelle tasolle

Brainlit UVen on ratkaisu, joka yhdistää BrainLit Elven -hyvinvointivalon ja mikrobeja tappavan UV-C -valon yhdeksi kokonaisuudeksi joka mahdollistaa terveellisen ja turvallisen työympäristön. Se on uniikki vetovoima- ja kilpailutekijä esimerkiksi urheilutiloihin, palvelualoille ja terveydenhuoltoon henkilökunnan, potilaiden ja asiakkaiden hyvinvoinnin tueksi.

Väsymys? BrainLit? Hyvinvointi? Palautuminen?

BrainLit -hyvinvointivalaistus on uudenlainen valaistusratkaisu. Se ei ole älyvalo eikä kirkasvalolamppu. Sen takana on tutkittua ja patentoitua teknologiaa. Siksi kokosimme usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan. Ne kertovat lyhyesti ja ytimekkäästi mm. mikä BrainLit -hyvinvointivalaistus on, miten se vaikuttaa erilaisiin ihmisiin, mitä hyötyä siitä on ja miten ratkaisun saa. Jos emme vastanneet kysymyksiisi, otathan yhteyttä.

Kalle Söderholm

Näe ja koe BrainLit

Sovi tapaaminen tai esittelykäynti kanssamme

BrainLit -hyvinvointivalaistukseen tutustuu parhaiten kokemuksen kautta. Sen vaikutuksen voi nähdä ja kokea toimistollamme Arabiassa. Innovation Homen tiloihin toteutettu ratkaisu on Suomen ensimmäinen BrainLit -hyvinvointivalaistu työympäristö.

Toimistojen lisäksi BrainLit -hyvinvointivalaistusratkaisu löytyy Vierumäen harjoitus- ja opetustiloista, Jokereiden, Tapparan ja Ilveksen harjoitushalleista, pukuhuoneista ja Helsingborgin sairaalasta. Suomessa ratkaisu on käytössä useissa toimistoissa: Innovation Home, Villa Idman, Fiskars, Neste Oil ja Lumene ovat edelläkävijöitä, jotka ovat ottaneet BrainLit -ratkaisut käyttöön toimistoissa.

Luotettava kumppaniverkosto

BrainLit toimii Suomessa yhteistyössä luotettavien kumppaneiden kanssa. Asennuksesta ja huollosta vastaa 4business. Yhteistyö varmistaa sen, että asiakkaamme saavat tarpeisiinsa räätälöidyt BrainLit -ratkaisut käyttövalmiina - helposti ja nopeasti. Kumppaneidemme avulla varmistamme yksilöllisen toteutuksen kaikkiin käyttökohteisiin.

4business Logo