Etusivu » Uutiset

Uutiset

BrainLit kasvaa Suomessa ja globaalisti. Uutisissa kerromme mitä ekosysteemissämme tapahtuu. Uutisaiheita ovat uudet asiakkuudet, työntekijät ja kumppanit. Jaamme myös tutkimustuloksia ja uutisia uusista innovaatioista, tuotteista ja ratkaisuista.

BrainLit yhteistyöhön Euroopan jääkiekkoseurojen kattojärjestön kanssa

BrainLit solmii monivuotisen yhteistyösopimuksen Euroopan jääkiekkoseurojen kattojärjestön Alliance of European Hockey Clubs (E.H.C.) kanssa. 01.02.2022 julkaistun tiedotteen mukaan BrainLit ja Euroopan jääkiekkoseurojen Alliance of European Hockey Clubs (E.H.C.)  solmivat tänään monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä BrainLitistä...

lue lisää
Kalle Söderholm

Näe ja koe BrainLit

Sovi tapaaminen tai esittelykäynti kanssamme

BrainLit -hyvinvointivalaistukseen tutustuu parhaiten kokemuksen kautta. Sen vaikutuksen voi nähdä ja kokea toimistollamme Arabiassa. Innovation Homen tiloihin toteutettu ratkaisu on Suomen ensimmäinen BrainLit -hyvinvointivalaistu työympäristö.

Toimistojen lisäksi BrainLit -hyvinvointivalaistusratkaisu löytyy Vierumäen harjoitus- ja opetustiloista, Jokereiden, Tapparan ja Ilveksen harjoitushalleista, pukuhuoneista ja Helsingborgin sairaalasta. Suomessa ratkaisu on käytössä useissa toimistoissa: Innovation Home, Villa Idman, Fiskars, Neste Oil ja Lumene ovat edelläkävijöitä, jotka ovat ottaneet BrainLit -ratkaisut käyttöön toimistoissa.

Luotettava kumppaniverkosto

BrainLit toimii Suomessa yhteistyössä luotettavien kumppaneiden kanssa. Asennuksesta ja huollosta vastaa 4business. Yhteistyö varmistaa sen, että asiakkaamme saavat tarpeisiinsa räätälöidyt BrainLit -ratkaisut käyttövalmiina - helposti ja nopeasti. Kumppaneidemme avulla varmistamme yksilöllisen toteutuksen kaikkiin käyttökohteisiin.

4business Logo