Etusivu » Uutiset » BrainLit yhteistyöhön Euroopan jääkiekkoseurojen kattojärjestön kanssa

BrainLit yhteistyöhön Euroopan jääkiekkoseurojen kattojärjestön kanssa

1.02.2022

BrainLit solmii monivuotisen yhteistyösopimuksen Euroopan jääkiekkoseurojen kattojärjestön Alliance of European Hockey Clubs (E.H.C.) kanssa.

01.02.2022 julkaistun tiedotteen mukaan BrainLit ja Euroopan jääkiekkoseurojen Alliance of European Hockey Clubs (E.H.C.)  solmivat tänään monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä BrainLitistä tulee Euroopan jääkiekkoseurojen virallinen hyvinvointivalaistuskumppani. Sopimuksen myötä BrainLitin biosentrinen valaistus BioCentric Lighting™ tulee osaksi jääkiekkoseurojen valmennuksen ja hyvinvoinnin innovatiivisten teknologioiden joukkoa.

Kumppanuus tuo BrainLitille näkyvyyttä ja verkostoitumismahdollisuuksia eurooppalaisen jääkiekon piirissä. Sen myötä avautuu pääsy E.H.C. Hockey Business Forum -tapahtumaan. Tapahtuma kokoaa yhteen eurooppalaiset jääkiekkoseurat, ja on loistava mahdollisuus tuoda esille energisoivan hyvinvointivalaistuksen hyötyjä tiimin menestykselle ja seurojen liiketoiminnan kasvulle.

Suomalaiset ja ruotsalaiset jääkiekkojoukkueet ovat BrainLit -teknologian käytön suunnannäyttäjiä. Helsingin Jokerit, tamperelaiset Tappara ja Ilves sekä Malmö Redhawks ovat ottaneet teknologian käyttöön ensimmäisten joukossa. Myös Suomen Urheiluopisto Vierumäellä kuuluu ratkaisun käyttäjien joukkoon.

BrainLit on biosentrisen valaistuksen (BioCentric Lighting™) pioneeri. Sen uniikki teknologia simuloi päivänvaloa, ja auttaa näin ylläpitämään terveyden ja suorituskyvyn kannalta optimaalista vuorokausirytmiä. Patentoitu BrainLit hyvinvointivalaistus vaikuttaa urheilijoiden energiatasoihin parantamalla viretilaa, oppimiskykyä ja unen laatua. Urheilutiloista pukuhuoneet, kuntosalit ja huoltotilat ovat esimerkkejä BrainLit hyvinvointivalon tyypillisistä käyttökohteista. Hyvinvointivalaistuksen myötä pelaajat, valmentajat ja huoltotiimi pääsevät nauttimaan päivänvalon hyödyistä myös sisätiloissa.

”Harvassa lajissa ollaan sisätiloissa päivänvalon ulottumattomissa yhtä paljon kuin jääkiekossa.” toteaa Kalle Söderholm, BrainLit Sportin toimitusjohtaja. ” Pukuhuoneiden ja kuntosalin varustaminen energisoivalla hyvinvointivalaistuksella lisää päivänvalon määrää huomattavasti, ja sen myötä parantaa urheilijoiden viretilaa ja suorituskykyä sekä nopeuttaa palautumista.” jatkaa Söderholm.

E.H.C:n toimitusjohtaja Szymon Szemberg innostuu: ”Kumppanuus BrainLit Sportin kanssa on tärkeä osa E.H.C.:n strategiaa. Energisoivan hyvinvointivalaistuksen todennettu vaikutus urheilijoiden hyvinvointiin on seurojen menestyksen ja eurooppalaisen jääkiekon laadun kannalta erittäin merkittävä asia. BrainLitin kokemus, osaaminen ja teknologia ovat tärkeitä lajissa, jossa pelaajat viettävät merkittävän osan päivästä sisätiloissa. Myös BrainLitin edelläkävijyys vakuuttaa. Kumppanuus mahdollistaa BrainLitin biosentrisen valaistuksen tuomisen sekä seurojen käyttöön myös tulevaisuuden areenoille osana modernia teknologiavalikoimaa.”


BrainLit on ruotsalaisomisteinen vuonna 2012 perustettu teknologiayhtiö, jonka pääkonttori on Lundissa. Sen innovatiivinen, uniikki, 20 vuoden tieteelliseen tutkimukseen perustuva, patentoitu hyvinvointivalaistusratkaisu tuo päivänvalon sisätiloihin, ja näin parantaa sen piirissä työskentelevien ja oleskelevien ihmisten henkilökohtaista hyvinvointia, suorituskykyä, viretilaa ja oppimiskyvykkyyttä. BrainLit hyvinvointivalaistuksen vaikutus ulottuu sen asiakkaiden kautta tuhansiin ihmisiin kautta maailman. Yrityksen perustaja Tord Wingren on yksi Bluetooth -teknologian kehittäjistä
Web: www.brainlit.com | Twitter: @BrainLit_Global | Linkedin: BrainLit
 

Eurooppalaisten jääkiekkoseurojen kattojärjestö Alliance of European Hockey Clubs perustettiin 13 kesäkuuta 2016 vuosittaisessa yleiskokouksessa Berliinissä. Perustamishetkellä jäsenseuroja oli 70, 13 Euroopan maasta. Kuudessa vuodessa seurojen määrä on kasvanut yli 90 ja se kattaa 16 Euroopan maata. Jääkiekon lisäksi vain jalkapallo- ja käsipalloseurat ovat järjestäytyneet kattojärjestöksi, jonka mandaattina on parantaa jäsenseurojen menestyksen edellytyksiä ja toimia niiden kansainvälisenä edunvalvojana.

Official Biocentric Lighting™ Suplier of the E.H.C. Alliance