BrainLit hyvinvointivalaistus: Ratkaisut kaikenkokoisiin toimistoihin

Etusivu » Kohteet » Toimistot

Toimistoihin ja työtiloihin

Toimistot ja työtilat ovat tärkeä osa työnantajakokemusta nyt ja tulevaisuudessa. Vaativat asiantuntijat hakeutuvat yrityksiin, joissa työympäristö ja kulttuuri tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jatkuvaa oppimista. Valaistuksen merkitys korostuu erityisesti pimeänä vuodenaikana.

BrainLit -hyvinvointivalaistus houkuttelee työntekijät takaisin toimistoihin ja auttaa pitämään vaativat asiantuntijat tyytyväisinä. Näin mahdollistetaan tiimien ja koko organisaation tuottavuus. Toimistojen omistajan näkökulmasta investointi hyvinvointivalaistukseen maksaa itsensä takaisin nopeasti. Se auttaa erottautumaan kilpailijoista ja alentaa vuokralaisten vaihtuvuutta.

BrainLit -hyvinvointivalaistuksen vaikutus tuntuu yksilötasolla, näkyy organisaation tuottavuutena ja lisää toimistotilojen vetoivoimaa. Kiinteistön omistajan näkökulmasta BrainLit -hyvinvointivalaistus on kannattava investointi. Se auttaa erottautumaan kilpailijoista ja maksimoimaan tilojen täyttöasteen. Se luo osaltaan olosuhteet, joissa on turvallista palata toimistoihin. Hyvinvoivat asiakkaat, tuottavat tiimit ja organisaatiot ovat myös tyytyväisiä asiakkaita, jotka myös pysyvät asiakkaina ja ovat valmiita maksamaan korkeampaa vuokraa.

BrainLit -hyvinvointivalaistus lisää tuottavuutta yksilön, organisaation ja kiinteistön omistajan näkökulmista. Se on vaativien asiantuntijaorganisaatioiden valinta.

yksilötaso

Hyvinvointi ja tuottavuus

BrainLit -hyvinvointivalo tukee henkilökohtaista suorituskykyä ja parantaa vireystilaa. Se auttaa keskittymään paremmin ja vaikuttaa työn laatuun, oppimiseen ja luovuuteen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämänlaatu paranevat, kun virkeää päivää seuraa rauhallinen ja laadukas yöuni.

organisaatiotaso

Tuottavuus ja vetovoima

Brainlit -hyvinvointivalaistus auttaa lisäämään organisaatioiden vetovoimaa ja luomaan menestyksen kulttuuria. Investointi hyvinvointiin ja valaistukseen parantaa tuottavuutta, ja maksaa siten itsensä takaisin nopeasti. Se takaa parhaan mahdollisen työympäristön, joka on huipputiimien vetovoimatekijä.

Toimistocaset

OPTIMOITU VIRETILA JA HYVINVOINTI EDELLÄ

BrainLit -hyvinvointivalaistus on vetovoimatekijä, jolla saadaan parhaat tekijät houkuteltua ja pidettyä organisaatioissa. Erilaiset ratkaisut mahdollistavat henkilökohtaisen suorituskyvyn ja vireyden optimoinnin niin kotikonttorilla kuin toimistollakin.

Työelämä on muuttunut pysyvästi. Huippuasiantuntijat ja huipputiimit vaativat joustavia työtiloja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin. Luovuus, tehokkuus ja tuottavuus kulkevat käsi kädessä. Yksilöiden hyvinvointi on työnantajan salainen ase ja tuottavuuden avain.

Urheilu

Palautuminen ja suorituskyky uudelle tasolle

Huippu- urheilu vaatii paljon. Harjoitukset, kilpailutilanteet ja -matkat kuormittavat urheilijoita. Pienetkin parannukset palautumisessa tuovat lisäpuhtia vaativiin tilanteisiin.

Terveydenhuolto

Henkilökunnan ja potilaiden hyvinvoinnin tueksi

Hoitotyö vaatii nopeutta, tarkkuutta ja empatiaa. Aikataulupaineet ja työtehtävien moninaisuus tekevät työstä äärimmäisen vaativaa. Laadukas ja turvallinen hoito liittyy kykyyn ennakoida potilaiden tarpeita ja tarkkuutta, joka takaa potilasturvallisuuden..

Väsymys? BrainLit? Hyvinvointi? Palautuminen?

BrainLit -hyvinvointivalaistus on uudenlainen valaistusratkaisu. Se ei ole älyvalo eikä kirkasvalolamppu. Sen takana on tutkittua ja patentoitua teknologiaa. Siksi kokosimme usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan. Ne kertovat lyhyesti ja ytimekkäästi mm. mikä BrainLit -hyvinvointivalaistus on, miten se vaikuttaa erilaisiin ihmisiin, mitä hyötyä siitä on ja miten ratkaisun saa. Jos emme vastanneet kysymyksiisi, otathan yhteyttä.

Kalle Söderholm

Näe ja koe BrainLit

Sovi tapaaminen tai esittelykäynti kanssamme

BrainLit -hyvinvointivalaistukseen tutustuu parhaiten kokemuksen kautta. Sen vaikutuksen voi nähdä ja kokea toimistollamme Arabiassa. Innovation Homen tiloihin toteutettu ratkaisu on Suomen ensimmäinen BrainLit -hyvinvointivalaistu työympäristö.

Toimistojen lisäksi BrainLit -hyvinvointivalaistusratkaisu löytyy Vierumäen harjoitus- ja opetustiloista, Jokereiden, Tapparan ja Ilveksen harjoitushalleista, pukuhuoneista ja Helsingborgin sairaalasta. Suomessa ratkaisu on käytössä useissa toimistoissa: Innovation Home, Villa Idman, Fiskars, Neste Oil ja Lumene ovat edelläkävijöitä, jotka ovat ottaneet BrainLit -ratkaisut käyttöön toimistoissa.

Luotettava kumppaniverkosto

BrainLit toimii Suomessa yhteistyössä luotettavien kumppaneiden kanssa. Asennuksesta ja huollosta vastaa 4business. Yhteistyö varmistaa sen, että asiakkaamme saavat tarpeisiinsa räätälöidyt BrainLit -ratkaisut käyttövalmiina - helposti ja nopeasti. Kumppaneidemme avulla varmistamme yksilöllisen toteutuksen kaikkiin käyttökohteisiin.

4business Logo