Kotikenttäetu Tapparalle ja Ilvekselle

Etusivu » Asiakascaset » Urheilu » Kotikenttäetu Tapparalle ja Ilvekselle

Kotikenttäetu Tapparalle ja Ilvekselle

Kilpailu Tampereen jääkiekkoherruudesta tulee olemaan entistä kovempaa, kun Tapparan ja Ilveksen uudet harjoitustilat ja pukuhuoneet otetaan käyttöön vuoden 2021 lopulla Nokia Areenan avautuessa. Se on tulevaisuuden urheilukeskus, jossa laadukkaat urheilutilat, katsomot ja moderni rakennustekniikka kohtaavat. BrainLit -hyvinvointivalaistus liittyy saumattomasti muiden huipputeknologian ratkaisujen joukkoon. Se on osa kokonaisuutta, jossa huipputeknologia on valjastettu luomaan ennennäkemättömiä elämyksiä.

Älykiinteistön hyvinvointivalaistus

BrainLit:n uniikki hyvinvointivalaistus oli areenan erilaisten tilojen käyttäjien, kiinteistöä operoivien ja huoltavien tahojen ja sen omistajan yksimielinen valinta. Sen vaikutukset tuntuvat käyttäjien hyvinvoinnissa ja suorituskyvyssä, integroituvat saumattomasti kiinteistöä operoivien tahojen arkeen ja luovat arvoa kiinteistön omistajille.

  • Käyttäjät: Tappara ja Ilves haluavat varmistaa pelaajien, valmentajien ja muiden tukijoukkojen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn. BrainLit -hyvinvointivalaistus tuo lisäpotkua vaativiin tilanteisiin. Se varmistaa osaltaan sen, että pelaajat ovat iskussa ja katsomot täynnä.
  • Operaattorit: BrainLit -ratkaisut integroituvat osaksi areenan kiinteistöautomaatiota saumattomasti. Vaivaton asennus, korkea automaatioaste ja huoltovarmuus takaavat sen, että ratkaisu toimii osana areenan teknologia- ja data-alustoja.
  • Areenan omistajan näkökulmasta BrainLit -hyvinvointivalaistus on tapa lisätä kiinteistön vetovoimaa. Nokia Areena on valmistuessaan maailman ensimmäinen kokonaisvaltaisesti data-alustoja hyödyntävä areena, jossa rakennustekniikka optimoi rakennuksen energiankulutusta, tekniikan hyväksikäyttöä ja mahdollistaa elämysten tuottamisen ja ennennäkemättömän asiakaskokemuksen.

Tampereen jääkiekkoherruus on siis vielä ratkaisematta. Mutta varmaa on se, että BrainLit -hyvinvointivalaistus vauhdittaa sekä Tapparaa, että Ilvestä parempiin suorituksiin. Ehkäpä SM-kultakin sieltä vielä tulee!