brainlit hyvinvointi­valaistus: Pukuhuoneisiin ja harjoitustuiloihin

Etusivu » Asiakascaset » Asiakascaset Urheilu

Asiakascaset: Urheilu

BrainLit -hyvinvointivalaistus soveltuu useimpiin sisätiloihin. Urheiljat ja kuntoilijat saavat ratkaisusta suurimmat hyödyt, kun se sijoitetaan tiloihin, joissa oleskellaan paljon. Esimerkiksi kuntosalit, harjoitushallit ja pukuhuoneet ovat paikkoja, joissa urheilijat ja harrastajat voivat nauttia valon vaikutuksesta ennen suoritusta, sen aikana ja suorituksen jälkeen.

Jokerit: Tervetuloa menestys

Jokerit: Tervetuloa menestys

BrainLit -hyvinvointivalo esiteltiin Jokereiden johdolle ja valmentajille keväällä 2019. Päätös investoinnista tuli nopeasti, sillä huippu-urheilussa yhdenkin prosenttiyksikön vaihtelu...

lue lisää
Kalle Söderholm

Näe ja koe BrainLit

Sovi tapaaminen tai esittelykäynti kanssamme

BrainLit -hyvinvointivalaistukseen tutustuu parhaiten kokemuksen kautta. Sen vaikutuksen voi nähdä ja kokea toimistollamme Arabiassa. Innovation Homen tiloihin toteutettu ratkaisu on Suomen ensimmäinen BrainLit -hyvinvointivalaistu työympäristö.

Toimistojen lisäksi BrainLit -hyvinvointivalaistusratkaisu löytyy Vierumäen harjoitus- ja opetustiloista, Jokereiden, Tapparan ja Ilveksen harjoitushalleista, pukuhuoneista ja Helsingborgin sairaalasta. Suomessa ratkaisu on käytössä useissa toimistoissa: Innovation Home, Villa Idman, Fiskars, Neste Oil ja Lumene ovat edelläkävijöitä, jotka ovat ottaneet BrainLit -ratkaisut käyttöön toimistoissa.

Luotettava kumppaniverkosto

BrainLit toimii Suomessa yhteistyössä luotettavien kumppaneiden kanssa. Asennuksesta ja huollosta vastaa 4business. Yhteistyö varmistaa sen, että asiakkaamme saavat tarpeisiinsa räätälöidyt BrainLit -ratkaisut käyttövalmiina - helposti ja nopeasti. Kumppaneidemme avulla varmistamme yksilöllisen toteutuksen kaikkiin käyttökohteisiin.

4business Logo